Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Evo posto nisam mogao naci bolje mjesto na forumu ovdje cu postovati neke linkove za par knjiga
Understanding Automotive Electronics, Sixth Edition
Zadnja izmjena od mladen82 (24-10-2008 16:07:52)
Bosch Automotive Handbook
password:http://rapidshare.com/users/JUG1SZ
Zadnja izmjena od mladen82 (24-10-2008 16:09:54)
Ove knjige nalazim na sledecem odlicnom sajtu
Odlicna knjiga za auto elektroniku ali je na njemackom
Handbuch Kraftfahrzeugelektronik
Zadnja izmjena od mladen82 (24-10-2008 16:06:04)
Automobile Electrical and Electronic Systems
Advanced Automotive Fault Diagnosis
Evo još i nekoliko shema i uputstva
Lanos Wiring Diagrams
Mazda 323 1990 Wiring Diagrams
Mazda 626 (1994) System Wiring Diagram
Suzuki Swift Wiring Diagrams
Heizung & Klima Audi
Ima koja knjiga u PDFu na hrvatskom???
Imam prvo izdanje knjige аutoelekteonika u motornim vozilima. Da li neko ima drugo izdanje ili nesto slièno?
Skoda Oktavija:Motori 1.9 66kw i 50kw mehanicki dio ubrizgavanje i paljenje HR PDF.
Zadnja izmjena od lary (17-02-2009 19:10:38)
Skoda Oktavija Servisni pregledi klima grijanje i podvozje HR. PDF.
Zadnja izmjena od lary (17-02-2009 19:11:21)
Skoda Oktavija.Seme elektroinstalacija
Ima li sta na srpskom, hrvatskom?
koliko znam u srbiji ima veè par prijevoda knjige uvod u autoelektroniku i svaki put kad sam je mislio kupiti veè je bila rasprodana a ima i u zagrebu za kupiti po 199 kuna i kad se sjetim izdavaèa napisati èu.
molim MLADEN82 da ponovo postavi link za Bosh Automotive Electronics, link br. 5 ne radi
unapred hvala
molim MLADEN82 da ponovo postavi link za Bosh Automotive Electronics, link br. 5 ne radi
unapred hvala
Ja sam skinuo cijeli manual ovdje i upotrijebio mladenov password sve radi kao sat.
literatura na hrvatskom elektronika automobila možete naruèiti na tel: 01 4664 057 ili 01 2333 952 ili 091 193 77 40 evo našao na netu
Nije mi jasno zasto je MLADEN82 Bosch Automotive Handbook podelio u 5 parta kad je velicina oko 50mb, to je mogao da postavi na rapidshare u jednom partu bez deljenja, ne radi 5. part?
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Hvala Zaky!!!!
kako se Bosh AH pokrece ili instalira, nisam siguran, ali kod mene to nesto nece, moze pomoc?
Jel moze neko da postavi na rapidshare "Bosch Automotive Handbook" posto ne radi 5 part a sa onog linka sto je zaky postavio ja ne mogu da skinem?
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!