Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Imam ecu od bmw-a DME, 0 261 203 667 Bosch Motronic M5.2 , pa me zanima kako na ovom ecu napraviti immo off. Koji chip sadrži informacije i da li æe raditi bez immoa. Motor se prebacuje u e30 šasiju.
Ma zar nitko nezna kako otupiti ovaj ecu?
Ma zar nitko nezna kako otupiti ovaj ecu?
znas sta cuo sam da ste vi istriani skrt narod ..al da ti je tesko natipkati par slova..slova nisu skupa
bmw e36
koji motor jebote ?? 16, 18, 20, 25,
sta sad ti si nervozan jer nitko nije odgovorio? ja bi trebao otici u garazu pa u esiju ukucat broj kompa da mi kaze za koji motor da bi uopce znao u kojem folderu su mi fajlovi za tvoj ECU..
daj brate sve detalje koje imas i netko sigurno ima...
Pozdrav
nekom treba servirat na tanjuru gotovo
atm tuning
electronic key
------------------------
Gledaj sorry nisam skužio da treba i tip motora mislio sam da je po broju ecua moguæe naæi sve. Isprièavam se svima na forumu, moja greška. Motor je sa e36, 318-ice 97 god., m44 od 1.9 litara i ima nekih 140 hp. evo pa možda možete pomoæi. Hvala.
@carclima : jesi li ikad bio u Istri. Ako ikad dodješ javi se pa da ti pršutom i vinom izbijem iz glave te prièe o Istrijanima kao škrtom narodu. he he
Zadnja izmjena od pesimist (18-01-2010 11:57:28)
Gledaj sorry nisam skužio da treba i tip motora mislio sam da je po broju ecua moguæe naæi sve. Isprièavam se svima na forumu, moja greška. Motor je sa e36, 318-ice 97 god., m44 od 1.9 litara i ima nekih 140 hp. evo pa možda možete pomoæi. Hvala.
@carclima : jesi li ikad bio u Istri. Ako ikad dodješ javi se pa da ti pršutom i vinom izbijem iz glave te prièe o Istrijanima kao škrtom narodu. he he
nisam i prihvacam poziv...jebiga druze takvi ste u vicevima..onda pazi da pokazes suprotno...nema ljutnje svi smo ovdje iz zajebancije i nesto malo posla..jer da imamo puno posla nebi ni stigli na forum..
ok pogledam sutra imam li sto o tome pa se javim
pesimist napisao:Gledaj sorry nisam skužio da treba i tip motora mislio sam da je po broju ecua moguæe naæi sve. Isprièavam se svima na forumu, moja greška. Motor je sa e36, 318-ice 97 god., m44 od 1.9 litara i ima nekih 140 hp. evo pa možda možete pomoæi. Hvala.
nisam i prihvacam poziv...jebiga druze takvi ste u vicevima..onda pazi da pokazes suprotno...nema ljutnje svi smo ovdje iz zajebancije i nesto malo posla..jer da imamo puno posla nebi ni stigli na forum..
ok pogledam sutra imam li sto o tome pa se javim
eto kako obecah...a i ceka me onaj prsut i vino..iako porjeklom zagorac nisam bas neki tip za vasa jaka crna vina..no ajmo o poslu....bijelo vino moze sacekati ljeto..iako uz prsut crno je bolje..
kod mene u garazi u folderu 318 nema takvog racunala ali stoji da sam davnih dana radio Z3 sa takvim racunalom..unutra bi trebala biti mem 27C256..pa ajde molim te proviri ima li tako nesto unutra imam i fajl imo mrtav e sad da se uvjerimo da je to za tu racunaljku molim te da procitas i postavis damp na forum..ako je hica javi mi sms-om da si digao na forum pa pogledam jer po danu sam u garazi nema me na forumu do navece..
318i/is/Ti
E36
M44/B19
96-->
0 261 203 667
Bosch Motronic M5.2 (OBD-II)
Z3
E36
M44/B19
96-->
0 261 203 667
Zadnja izmjena od autoservis-edo (19-01-2010 22:27:07)
318i/is/Ti
E36
M44/B19
96-->
0 261 203 667
Bosch Motronic M5.2 (OBD-II)Z3
E36
M44/B19
96-->
0 261 203 667
znaci to je to ....nisam izlapio..jos...odakle si samo ovo iskopao ? daj molim te javi koji je to prog. da si to najdem..
pozdrav !
to sam skinuo sa nekog bmw foruma.....na jednom takvom forumu sam naso i popis gresaka za bmw...pogotovo onih koje izbacuje bmw scanner....cak ima i opis gresaka za starije bmw-e ono sa pedalom gasa i blinkanjem lampice...
to sam skinuo sa nekog bmw foruma.....na jednom takvom forumu sam naso i popis gresaka za bmw...pogotovo onih koje izbacuje bmw scanner....cak ima i opis gresaka za starije bmw-e ono sa pedalom gasa i blinkanjem lampice...
e to su bili auti...ja nikako prezalit moju kockicu 324td..to su auti koji su imali dusu..za par godina kad budem stari prdonja kupicu neku stariju 7 da se vozim ko gospodin covjek..pa nek je i 5.0 makar samo nedjeljom da ga provozam
nego kud nestade onaj lik sa prsutom i vinom ???
Alo esi ziv momak ?
Zadnja izmjena od carclima (19-01-2010 23:31:36)
ja ti imam na odrzavanju jednu 728i E23 koju vozi prvi vlasnik.....auto je ko nov......i imam jednog E36 M3 njega vozi kak ti velis stari prdonja isto je prvi vlasnik i tekar kad vidis te aute onda znas kaj to znaci kad je samo jedan vlasnik i kad se auti odrzavaju.....a voze se svaki dan nije da stoje u garazi....sve mi je drago kad treba neki servis napraviti pa da se malo provozam u njima..:)
ja ti imam na odrzavanju jednu 728i E23 koju vozi prvi vlasnik.....auto je ko nov......i imam jednog E36 M3 njega vozi kak ti velis stari prdonja isto je prvi vlasnik i tekar kad vidis te aute onda znas kaj to znaci kad je samo jedan vlasnik i kad se auti odrzavaju.....a voze se svaki dan nije da stoje u garazi....sve mi je drago kad treba neki servis napraviti pa da se malo provozam u njima..:)
Malo je off topic ali kad smo kod toga, ja imam na održavanju jednog Mercedesa serije 115, prije 10-tak godina me bilo sram kad sam išao na probu sa njime a sad jedva èekam kad doðe da se malo odem provozati, ako niš bar po filtere u grad
Ne pitaj me ono što ne znam !
u mom kraju apsolutno nista ocuvano no zato na ljeto kad dolaze svabe(yugo) pa ima par likova koji stvarno vidis da vole te autice..kockica 325 88 godina a ko nova...uvjek ima neku sitnu glupost za odradit oko struje kaze svabe su mu preskupe..ali stari uvjek napomene sta god da se radi mora biti ili u kutiji bmw/ hella siroce ne kuzi da su i to kinezi pojeli
taj 728 to je pila....
autoservis-edo napisao:ja ti imam na odrzavanju jednu 728i E23 koju vozi prvi vlasnik.....auto je ko nov......i imam jednog E36 M3 njega vozi kak ti velis stari prdonja isto je prvi vlasnik i tekar kad vidis te aute onda znas kaj to znaci kad je samo jedan vlasnik i kad se auti odrzavaju.....a voze se svaki dan nije da stoje u garazi....sve mi je drago kad treba neki servis napraviti pa da se malo provozam u njima..:)
Malo je off topic ali kad smo kod toga, ja imam na održavanju jednog Mercedesa serije 115, prije 10-tak godina me bilo sram kad sam išao na probu sa njime a sad jedva èekam kad doðe da se malo odem provozati, ako niš bar po filtere u grad
nikad vidio W 115..mislio sam da je 124 najstariji kod nas..to ipak ne moze svako imat to treba volit..
ma eto ne stignem do tog prok... kompjutora. Doma nemam adsl nego samo u radionici pa sam na forumu samo danju. Evo pogledao ja unutra i nema 27c256. Da li ti piše u kakvom kuæištu je, na svim cipovima su mi boshovi brojevi maske tipa B58345, ili 30309 ili 30309. Imam nekakvu bazu tih maski od bosha ali tih brojeva nemam unutra. Bit æe da je tu najveæi problem u meni što nemam iskustva sa elektronikom, ali postoji želja uvjek postoji želja i volja za uèenjem. Hvala kolege svima od reda.
ma eto ne stignem do tog prok... kompjutora. Doma nemam adsl nego samo u radionici pa sam na forumu samo danju. Evo pogledao ja unutra i nema 27c256. Da li ti piše u kakvom kuæištu je, na svim cipovima su mi boshovi brojevi maske tipa B58345, ili 30309 ili 30309. Imam nekakvu bazu tih maski od bosha ali tih brojeva nemam unutra. Bit æe da je tu najveæi problem u meni što nemam iskustva sa elektronikom, ali postoji želja uvjek postoji želja i volja za uèenjem. Hvala kolege svima od reda.
e prijatelju...imam ti ja zelju kresnit nesto plavo od 19 al samo zelja,jer je doma moj medo od 43...
nemam popis IC unutra..samo da je to ...ajd uslikaj stranu gdje ima nesto tako sumnjivo...mislim da bi to trebalo biti u DIL kucistu..
za ove maske sto pitas postoji na netu jako dobar file u exellu..mislim da se zove : carbase ili tako nekako
evo ti idealne prilike da naucis kako to inace ide..potrazi taj fajl..ako i ne najdes odi kod gospodina googla i napisi 27C256 pa skini njegov datasheat..vidjet ces u kojim oblicima se pravi..
ili popisi sve sto ima vise od 20 pinova sve njihove oznake pa u googlu potrazi..ako najdem neku slikicu posaljem ti no tako se ne uci..
P.S. ako onom prsutu i vinu dodas nekog janjca odo ja trazit slikicu ?
Pozdrav!
imali mjesta za jos jednog tu oko vina i jaganjaca ,a prsuta ima i u slavoniji jel tako carclima , i zaboravio sam dodat i tartufe ima ih u istri
atm tuning
electronic key
------------------------
imali mjesta za jos jednog tu oko vina i jaganjaca ,a prsuta ima i u slavoniji jel tako carclima , i zaboravio sam dodat i tartufe ima ih u istri
ma nas prsut ili ti sunka je puno masniji negoli taj njegov istarski..bar oni koje sam ja probao...a eto trudim se oko njega pa valjda cemo ga i probati..jebena zima samo na klopu mislim..a natuko sam vec 95..
mjesta uvjek ima ...samo da ne bude neka mrsava istarska ovca onda smo ga najebali svi....ma nista nekud cemo na cevape..
pesimist..ajmo mi dalje eo nasao sam neki popis..ima toga more no mislim da ti je ovaj dio najzanimljiviji..
mislim cak da je cjeli fajl sa elproga..ime mu je :compatibility eprom
no ipak potrazi onaj sto sam naveo prije ..trebat ce ti to vise od nekoliko puta u zivotu
kak to mislis nemas doma dsl ? pa sta onda ja sam na dialup modemu bio dosta godina i to sve radi ok..bar za mejlove i manje dokumente..a muzika i filmovi me i tako ne zanimaju..bez interneta si invalid da li doma ili u radnji opet si invalid
B58014 EPROM 27C256 DIL28
B58038 EPROM 27C256 DIL28
B58094 EPROM 27C510 DIL28
B58126 EPROM 27C010 PLCC32
B58127 EPROM 27C512 DIL28
B58150 EPROM 87C257 DIL28
B58157 EPROM 27C512 DIL28
B58185 EPROM 87C257 DIL28
B58234 EPROM 27C256 DIL28
B58235 EPROM 87C257 DIL28
B58239 EPROM 27C512 DIL28
B58275 EPROM 27C1024 PLCC44
B58293 EPROM 27C512 PLCC32
B58331 EPROM 28F010 PLCC32
B58381 EPROM 28F512 PLCC32
B58399 EPROM 28F010 PLCC32
B58424 EPROM 27C512 DIL28
B58517 EPROM 28F020 PLCC32
B58530 EPROM AMD AM29F010 PLCC32
pozdrav !
Pozdrav pesimist, evo da ne tražiš
Pozdrav
Pozdrav pesimist, evo da ne tražiš
![]()
Pozdrav
pa da sad ce se zemljaci udruzit i nista od prsuta za nas...
evo mali prilog..nemam pojma jel sa elproga al korisno je za istrazivanja...oko bosch oznaka na kojecemu
e moj koyot ostadosmo bez klope...
Zadnja izmjena od carclima (21-01-2010 15:24:45)
evo mene opet. na tabli imam jedan plcc 28pin. to bi moglo biti to. Ne mogu naæi što znaèe oznake na njemu. Brojevi pišu u prvom redu 30301
slijedeæi red HH1297
te posljednji red N912401.1
Imam još jedan plcc 44pinski i soic 20 pinski.
ma bit æe svega, ajde deèki ne sekirajte se, ako ništa i ja æu sa vama na æevape. he he
Zadnja izmjena od pesimist (21-01-2010 17:00:58)
evo mene opet. na tabli imam jedan plcc 28pin. to bi moglo biti to. Ne mogu naæi što znaèe oznake na njemu. Brojevi pišu u prvom redu 30301
slijedeæi red HH1297
te posljednji red N912401.1Imam još jedan plcc 44pinski i soic 20 pinski.
ma bit æe svega, ajde deèki ne sekirajte se, ako ništa i ja æu sa vama na æevape. he he
ako te ne upalimo bojim se da necemo imat ni za cevape..OK idem pogledat dalje
Zadnja izmjena od carclima (21-01-2010 21:14:59)
evo našao na nekoj kineskoj stranici
74HC273 SOP20 PHILIPS
74HC244A SOP20 PHILIPS
B57914 SO20P PHILIPS
30301 PLCC28 BOSCH
B58655 SOP20 BOSCH
B58468 PLCC54 BOSCH 84M1 CPU
B58472 PLCC68 BOSCH ã
2248 IRãã
B58731 ZIP15 BOSCH
znaèi to æe biti to! samo još da nadjem koji datasheet od toga pa da budem siguran. tražim....
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka