Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Probaj ovo, trebalo bi upaliti:
Na središnjoj konzoli, ispod radia, imaš tipke na kontroli za klimu/ventilaciju, daj kontakt, stisni "info" tipku, odvedi kursor do "service" i pritisni obje tipke "info " i "+/- " oko 8 sekundi zajedno , nisam probao jer baš izbjegavam talijane, ali našao sam u Workshopu uputstvo pa probaj !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Puno tih gašenja servisa možete naæi u programima kao što su Autodata, Vorkshop i slièni.
molim reset za peugeot 206 hdi i z 2004.g.
molim reset za peugeot 206 hdi i z 2004.g.
Stisni tipku na instrument tabli, daj kontakt i nakon 10 sekundi poništava interval servisa (odbrojava do 0), pusti tipku i stvar gotova, veæina francuskih auta ima taj sistem !
Pozdrav... imam pitanje... meni si u opel corsi upali lampica (koja izgleda kao auto sa kljucem )
dali je to ovo:
gašenje servisnog intervala kod novih opela (na astri radi sigurno)
1.staviti kljuè u bravu
2. stisnuti reset km i držati
3.dati kontakt- reset i dalje držati
4.stisnuti koènicu
5 pustiti sve
Izvaditi kjluè i kod slijedeæeg kontakta reset ok
I ako je, sta znaci ovo:kod slijedeæeg kontakta reset ok ?
hvala unaprijed
citroen saxo 2001 levo dugme pritisnuto ,kontakt odbrojava od 10 do nule i resetuje na 20000 km ponovo
jel imao ko problem da se neda poništiti servisni interval na sprinteru II ?Na dijagnostici nema grešaka a ruèno se neda poništiti interval.Znam proceduru jer stalno poništvam na tim vozilima intervale,ali na jednome ne mogu,neznam od kuda da poènem sa traženjem greške,neæe prihvatiti poèetak procedure,ono kad pritisnem tipku 0 na duže od 30 sec ništa se ne dogaða.Probao sam KTS-om,Texom,ali ništa,nema grešaka ni u jednom modulu.
Zadnja izmjena od predingli (20-01-2010 12:41:53)
dalije predvidjen za rucno?
je,stalno poništavam na sprinterima,i na onom sa tipkama na volanu i na onima sa tipkama na tabli,i prije se dalo poništiti,kaže vozaè da nije bilo problema do sada sa tim autom,jednom je i sam poništio na taj naèin interval prošle godine
Zadnja izmjena od predingli (21-06-2009 23:04:45)
pomoc za skodu octaviju tdi 98god
skoda ima isto ponistavanje kao golf i audi procitaj par postova unazad
kako se moze resetirat oil service kod automobila: Rover 75, motor 2.0, 150 konja 1999. godina?
riješeno: našao sam u Workshopu uputstvo.
Zadnja izmjena od delek (08-08-2009 16:05:51)
slavene stari nece probao sam ipak mozda neka sitnica razlike ima, ali ipak hvala na odgovoru
zna li neko kako da resetujem oil service lampicu na bmw 316?
na starim modelima sa okruglim konektorom za dijagnostiku spojiš pin 7 na masu pod kontaktom,na novijima sa obd na samoj tabli sa tipkama
ako nije pin7 onda je 17 , najbolje ti je spojiti probnom lampicom na masu,ako držiš kratko poništiš samo uljnu inspekciju a duže servisni interval
pin 17 je K linija koliko se ja sjeæam
hvala na pomoci )
jel imao ko problem da se neda poništiti servisni interval na sprinteru II ?Na dijagnostici nema grešaka a ruèno se neda poništiti interval.Znam proceduru jer stalno poništvam na tim vozilima intervale,ali na jednome ne mogu,neznam od kuda da poènem sa traženjem greške,neæe prihvatiti poèetak procedure,ono kad pritisnem tipku 0 na duže od 30 sec ništa se ne dogaða.Probao sam KTS-om,Texom,ali ništa,nema grešaka ni u jednom modulu.
RJEŠENO
Evo ako netko ubuduæe bude imao problema sa poništavanjem servisnih intervala na sprinteru II ništa èudno, samo stardijagnozom se može poništiti, ja sam do sada imao par sluèajeva veæ da sam normalno preko tipki na tabli poništavao kako je opisano u workshop dati ali odjednom više nije prihvaæao, u zadnjih 6 mjeseci na 3 sprintera sam imao takav problem, nekaj se zblesiralo pa više nisam mogao, znaèi ako ide ruèno ide, a ako više odjednom ne iprihvaæa, stradijagnoza rješava
predingli napisao:jel imao ko problem da se neda poništiti servisni interval na sprinteru II ?Na dijagnostici nema grešaka a ruèno se neda poništiti interval.Znam proceduru jer stalno poništvam na tim vozilima intervale,ali na jednome ne mogu,neznam od kuda da poènem sa traženjem greške,neæe prihvatiti poèetak procedure,ono kad pritisnem tipku 0 na duže od 30 sec ništa se ne dogaða.Probao sam KTS-om,Texom,ali ništa,nema grešaka ni u jednom modulu.
RJEŠENO
Evo ako netko ubuduæe bude imao problema sa poništavanjem servisnih intervala na sprinteru II ništa èudno, samo stardijagnozom se može poništiti, ja sam do sada imao par sluèajeva veæ da sam normalno preko tipki na tabli poništavao kako je opisano u workshop dati ali odjednom više nije prihvaæao, u zadnjih 6 mjeseci na 3 sprintera sam imao takav problem, nekaj se zblesiralo pa više nisam mogao, znaèi ako ide ruèno ide, a ako više odjednom ne iprihvaæa, stradijagnoza rješava
I ja sam imao 1 isti taj problem na tom vozilu nece ni rucno ni texom. Porucio sam sebi i STAR-a nekad je stim mercedesima belaj, texa nekad iscita nepoznata greska i gledaj kako sunce hoda.
Zadnja izmjena od eli (20-01-2010 22:42:54)
IMAM ZA SVE TIPOVE KOLA NA SRPSKOM ZA GASENJE LAMPICA IRUCNO PROGRAMIRANJE SLEDECEG SERVISA
koristite mala slova,
admin.
IMAM ZA SVE TIPOVE KOLA NA SRPSKOM ZA GASENJE LAMPICA IRUCNO PROGRAMIRANJE SLEDECEG SERVISA
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Iskljuci capslock pa podeli to sa nama.
hvala u ovome sam nov ali snaci cu se