Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Molim ako neko ima sliku table sa osiguraèim za golfa 2, na kojoj su oznaèeni releji i mjesta na koja dolaze
Hvala
/
sulic23,
poslao sam ti e-mail, pogledaj!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Hvala na slici samo što na slici nisu oznaèeni elementi ako imaš takvu sliku bio bi zahvalan.
Naime radi se o tome da imam trenutno prednju masku sa malim farovima koji su maglenske. a sad sam dobio masku sa malim farovima koji su duiga svjetla, pa me interesuje daèli postoji moguænosti premještanja nekog releja da nepravim isalaciju sa drugim relejom. Znaš veæ šta mislim.
Unaprijed hvala
/
Nepotrebne komplikacije i gubljenje vremena. Auto je prilicno jednostavan, do sada si mogao i sam da ustanovis koji je relej za sta i da resis sta ces da uradis.
Nepotrebne komplikacije i gubljenje vremena. Auto je prilicno jednostavan, do sada si mogao i sam da ustanovis koji je relej za sta i da resis sta ces da uradis.
Mozda covjek hoce da bude sam svoj maistor.Pozzz...
Ako hoæeš da budu maglenke imaš konektor ispod kompresione boce od rashladne tekuæine, a ako hoæeš da budu dodatna duga onda ide sa farova
dali bi moga da dobijem i ja sliku i raspored table sa osiguraèim za golfa 2
hvala u napred
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mladjasilni
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
je napisao skrivenu poruku za korisnika: makkki79
Zadnja izmjena od koyot (10-01-2010 21:12:25)
atm tuning
electronic key
------------------------
Onom ko zna sta je sta boja nije bitna!
Zdravo postojil mogucnos da i ja dobijem tu sliku table sa osiguracima i relejima za golfa 2
postoji naravno, doprineses radu foruma i kad saberes 20-ak korisnih postova dobijes pravo dda vidis sve ono sto sad nevidis
a ako budes valjo i udarao neke glupe postove samo da bi sabro tih 20 onda tesko uostalom procitaj pravila foruma i bice ti jasno i
dobrodosao na forum
atm tuning
electronic key
------------------------
postojil mogucnos da i ja dobijem tu sliku table sa osiguracima i relejima za golfa 2
Dobrodosao na forum,
prvi post i odmah mogu li da dobijem to i to, mozes naravno ali kao sto ti kolega iz prethodnog posta rece daj korisne postove, daj neki doprinos radu ovog foruma i nece biti problema za tebe kao novog clan uvek ce ti neko pomoci, do tad ti preostaje samo da napredujes polako ali sigurno, procitaj malo pravila foruma!
Pozdrav!!
kucaj na googlu imas sve
pre svega svaki vw ima serijsku proizvodnju sa 2+2 fara i na tabli u kokpitu imas prekidac za maglejke ili duga svetla a samo skini masku gde su farovi i videces ima buksnice po dve sa leve i desne strane koje su fabricki izdvojene i predvidjene za male farove tako da sema ti ne treba jel mali farovi su na 35w a weliki od 45-55w tako da je potrosnja i opterecenje zanemarljivu u odnosu na grejace kod dizela..
DVIJE GODINE MOMAK !!!!!
kasnis da das odgovor,pisi malo na svezije datume ....
Zadnja izmjena od internet majstor (23-11-2012 21:20:57)
@)).....
DVIJE GODINE MOMAK !!!!!
kasnis da das odgovor,pisi malo na svezije datume ....
e jbg sad tek sam se reg...al nije na odmet
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka