Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
neznam gdje bih postavio ovu temu pasam je nekako strpao ovdje valjda se nece niko ljutit
nesto me goni da pokrenem diskusiju na temu o izgledu samog auta liniji-dizainu .opremi itd ,danas sam vidio neki auto brate ruzan datebogsacuva uff pa nebih ga ni na poklon uzeo neznam ali svaka mu cast ko se opredijeli dat pare za ono nisam ni gledao koja je marka.
pomwni su ipak ovi vodeci i najprivlacniji po izgledu-audi mb opel bmw vw .
atm tuning
electronic key
------------------------
a japanci????
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
a porsche sa 4 vrata.....kak vam on izgleda?
A Ford Ka
Honda Civic
FAP remover
porse sam probao sportski auto dosta lagan prednji trap ,na 250 na jednom viaduktu sam osjetio da je nestabilan dok na tom istom viaduktu sa a8 na 260 neosjetim nista
sto se mene tice ja nebih nista drugo ni bolje ni gore od a8
normalno kad se bude moglo dotad moze sta moze
Zadnja izmjena od koyot (21-01-2010 12:12:17)
atm tuning
electronic key
------------------------
A Ford Ka
ruzhan kao kuce:)))
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
a smart bolje da su mu dali ime smrt
Ma nema ružnijeg od Fiat Multiple
Ne pitaj me ono što ne znam !
Stvarno je nenadjebiv, samo bi mnogo bolje bilo da smo mlatili listu najruznijih kola jedno deset dana, pa da si onda rekao, a ne ovako deveti post i fljas - pobednik
A od matorih mi je ritmo prilicno konkurentan za naj-auto-skota, kao i vecina starih Citroena.
When you have everyting under control, youre not fast enough!
e da ali interesantno fina je za voziti ali kad pogledam okolo nebi je vozio kad bi mi neko dao džabe, pa ono je ruglo
Ide li Logan u prvih 10
Sto se tice logana i svih ovih novijih auta koji su napravljeni od lakih i jeftinih materijala
stiropora pur pjene tapacirunzi od jeftinog sharenog platna i slicno a spicban od one jeftine sive prastike
a kad zalupish vratima cuje se ono odvratno vibriranje lima od vrata , ne mislim nista dobro .
Sudar sa dobrim biciklom bio bi koban ali ne za biciklistu.
Svaki pametan covjek treba da vozi nesto iz mercedesovih serija 123,124,126,140,201 itd.
Pozdrav
Ja mislim da ruznije nisu mogli da je naprave
uzas zivi
FAP remover
ja ipak glasam za ford KA,mada i multipla je u samom vrhu
ni mazda 1 nije daleko
atm tuning
electronic key
------------------------
a nasta tek lici fiat cinquecento
trenutno najružniji mi je ssang yong actyon...multipla je za njega monica belluci...
@edo spominješ li ti to porsche panameru? ne znam kako tebi i ostalima ali meni je to trenutno najjaèi auto u toj klasi...možda je nisi dobro vidio,pogledaj je na jankomiru,mislim da æe to biti ljubav na prvi pogled
nisam ja njega predlozio za naj ruzniji auto.......valjda nisam procitao kako treba prvi post pa sam spomenuo tog porshe-a....vidio sam ga uzivo i super mi je.....ogroman je a opet je ostao porsheovski.....jedno vrijeme sam vozio carerru 4 i to je auto samo za pozeliti....:)))
izasao je clanak u novinama (24 sata) o anketi koja je sprovedena medju 2000 kolekcionara automobila,anketa je bila u vezi izbora najruznijeg automobila koji je napravljen do sada. Prvo mesto je zauzeo "AMC pacer" a nas "jugo" je bio drugi
A dacia logan uh pa nneznam koliku platu bere onaj dizajner ali je strava mada karavan izgleda mnogo ljepsi
atm tuning
electronic key
------------------------
Još kada joj otvoriš gepek pomisliš da su zaboravili staviti tapacirunge sve sami lim
Još kada joj otvoriš gepek pomisliš da su zaboravili staviti tapacirunge sve sami lim
he,he......u pravu si....mada mozda su hteli da ga olaksaju maksimalno,da sto manje trosi....hi,hi
Moj glas za Fiat Multiple.. Uzas )) hehe