elprog forum

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 04-07-2009 00:29:40

dam1980
Član
Iz: Zagreb
Registrovan: 08-06-2009
Komentari: 1

Online program za iracunavanje najbolje rute (npr. Zagreb -> Berlin)

Uz pomoc programa je moguce vidjeti tocno kilometrazu izmedju dva grada... (unutar Europe)

Moguce je konfigurati rutu po npr... bez autoceste, sa autocestom, najkraci, najbrzi...

Uglavnom dosta korisno iako nisam siguran jeli ovaj link dobar za ovaj forum

#2 17-08-2009 19:27:03

zare
Član
Iz: Zajecar
Registrovan: 17-08-2009
Komentari: 8
Website

Re: Online program za iracunavanje najbolje rute (npr. Zagreb -> Berlin)

Posto ne vidim link, Pretpostavljam da je Sonymap u pitanju. Jako dobra stvar. Mana je samo sto ima stare puteve, Nema napravljene puteve zadnjih nekoliko godina. P.S. Vreme koje pretpostavi uopste nije tacno smile

#3 26-08-2009 15:15:17

makarije
Član
Registrovan: 26-08-2009
Komentari: 1

Ovo je nesto korisno:

#4 26-08-2009 21:58:57

Lexillium
elproger
Iz: Sarajevo
Registrovan: 16-08-2009
Komentari: 61

a   ??

#5 25-01-2010 12:13:41

akiko1
Član
Registrovan: 25-01-2010
Komentari: 4

Taj najkraci i najbrzi... je malo diskutabilno, jer ukoliko ne znas put kojim ides,a izaberes putanju najkracu ne znaci da ces i prije doci jer je put dosta krivudav ili je losh. Meni se licno desilo da kada sam isao kracim putem da sam stigao sa 1h zakasnjenja u odnosu kada sam isao daljim putem!

#6 25-01-2010 12:45:48

koyot
Expert
Iz: Kladanj, BiH
Registrovan: 18-07-2009
Komentari: 2,997

kad bi vidio moj mappe nesto kao map guide profesional onda bi znao da su te bezveze

atm tuning
electronic key

------------------------

#7 19-02-2010 19:00:28

d@do
elproger
Registrovan: 03-11-2009
Komentari: 38

Evo jos jedan link ako ko vec nije postavio jer ostale ne vidim (molim administratore da obrisu ako je vec postavljen). Ovaj preporucujem jer racuna i troskove puta, putarine, naknade za tunele i sl. sto se meni ispostavilo cesto vrlo korisnim. Uvijek pripremim tacan iznos love kad dolazim na naplatnu rampu.

Zadnja izmjena od d@do (19-02-2010 19:10:29)

#8 01-03-2010 15:17:48

oliver
Expert
Iz: SRBAC-RS
Registrovan: 24-01-2009
Komentari: 2,124

Lexillium napisao:

/

Takoðe super stvar...

Stavio si veæ jednom ovo, ako naznaš kako æeš poveæati broj postova nemoj ni ovako

#9 01-03-2010 15:57:02

predingli
Expert
Iz: Križevci, Hrvatska
Registrovan: 24-12-2008
Komentari: 2,786

E oliver stvarno si zloèest, mislim, sad, ubio si èovjeka sad u pojam, a baš mu dobro krenulo smile

Ne pitaj me ono što ne znam smile !

#10 04-03-2010 18:43:16

gogules
Član
Komentari: 21

oliver nam je, novim clanovima, upravo otkrio link od lexiliuma

nisam ginekolog,ali mogu pogledati

#11 04-03-2010 19:01:39

oliver
Expert

Pa ja neznam šta je tu otkriveno, šta je tu toliko skriveno nepoznato, da nije neka državna tajna... kako kaže kolega predingli imaš strièeka googla i ukucaš šta oæeš i dobiješ ogroman izbor i biraš. Ja neznam stvarno šta vi novi èlanovi mislite kad nevidite neke linkove, pa ljudi to su linkovi koji se nalaze na netu i svima su dostupni samo ih trba pronaæi, e onda strièek google i udri naðeš svaša, ali izgleda svi oæe nešto gotovo

#12 04-03-2010 19:23:57

gogules
Član

oliver napisao:

Pa ja neznam šta je tu otkriveno, šta je tu toliko skriveno nepoznato, da nije neka državna tajna... kako kaže kolega predingli imaš strièeka googla i ukucaš šta oæeš i dobiješ ogroman izbor i biraš. Ja neznam stvarno šta vi novi èlanovi mislite kad nevidite neke linkove, pa ljudi to su linkovi koji se nalaze na netu i svima su dostupni samo ih trba pronaæi, e onda strièek google i udri naðeš svaša, ali izgleda svi oæe nešto gotovo

a zašto su onda nevidljiv...hvala bogu znam da koristim internet i njegove moguænosti,a kako mogu da komentarišem da li je nešto dobro ili ne ako ne vidim.Drugi mogu da komentarišu èak da li je link dostupan ili ne ,a mi poèetnici ne,i njima se to prihvata kao post.Ako želim nekom da pomognem ne mogu zbog pravila...a u ostalom valjda æu doživeti jednog dana da i meni bude sve dostupno

#13 04-03-2010 20:03:28

oliver
Expert

Trebaš zaraditi da vidiš neke stvari, i nije taèno da nemožeš pomoæi, jedino ako neæeš, u ostalom to su ti pravila a ako ti nije šta jasno imaš administratora pa se njemu obrati. Da se mene pita ja bih još pooštrijo pravila za nove èlanove, jer kome smetaju ovakva pravila kakva jesu? onima koji doðu da pokupe rješenje za neki kvar i odoše pa ih nema opet godinu dana dok im nezatreba nešto

#14 04-03-2010 22:38:30

gogules
Član

oliver napisao:

Trebaš zaraditi da vidiš neke stvari, i nije taèno da nemožeš pomoæi, jedino ako neæeš, u ostalom to su ti pravila a ako ti nije šta jasno imaš administratora pa se njemu obrati. Da se mene pita ja bih još pooštrijo pravila za nove èlanove, jer kome smetaju ovakva pravila kakva jesu? onima koji doðu da pokupe rješenje za neki kvar i odoše pa ih nema opet godinu dana dok im nezatreba nešto

baš me zanima kako je Vaše mišljenje bilo kad ste bili novi èlan...šta mogu pomoæi jedino oko instalacuja programa,krekova ,paceva...nažalost nisam automehanièar i ne mogu da se prsim sa nekim znanjem pored profesionalaca,to što znam je dovoljno da održavam svoje vozilo.Dok u vozilima nije bilo ovoliko elektronike tad sam mogao da se nosim i sa profesionalcima,sad više ne.Da ulažem novac u kojekakve mašine i sprave èista je ludorija jer nikad nisam znao da naplatim svoj rad.Uvek se završavalo na tom "kad se vidimo idemo na piæe".Nažalost i danas je tako....
Èesto sam gost ovog sajta,dosta brzopleto napisao par komentara ne razmišljajuæi o pravilima...bio opominjan,brisani postovi...a i dalje sam tu...pokušavam da budem pametan i da se uèim na tudjim greškama.
Na kraju krajeva svo ovo vreme provedeno sa vama mi ulazi u životni staž....voleo bih još dugo da se družim sa vama maskar i sa strane...
puno pozdrava od jednog dede
Gorana

#15 04-03-2010 22:51:12

predingli
Expert

E vidiš svi smo poèinjali jednom, ovo tvoje priznanje veæ vrijedi nešto, a i to kaj se nisi registrirao pod novim nadimkom veæ si nastavio od 0 kad su ti izbrisani prijašnji postovi pokazuje da poštuješ neka pravila.
Status elprogera se ne dobiva preko noæi ili prema broju komentara veæ prema kolièini znanja i uèestalosti na forumu, isto tako  spremnosti da pomogneš nekome a ne samo da si aktivan kad imaš problem na svom autu a za druge te baš briga.
Ako ništa drugo, ovdje možeš puno nauèiti pa s vremenom možda kome i pomogneš kakvim savjetom, evo za primjer niti ja nisma puno znao o FAP filteru na Peugeotima pa u neku ruku svi mi ovdje uèimo, niko ne zna sve, to je i bit ovog foruma, budi strpljiv, živio !

#16 04-03-2010 23:24:50

oliver
Expert

gogules napisao:
oliver napisao:

baš me zanima kako je Vaše mišljenje bilo kad ste bili novi èlan...šta mogu pomoæi jedino oko instalacuja programa,krekova ,paceva...nažalost nisam automehanièar i ne mogu da se prsim sa nekim znanjem pored profesionalaca,to što znam je dovoljno da održavam svoje vozilo.Dok u vozilima nije bilo ovoliko elektronike tad sam mogao da se nosim i sa profesionalcima,sad više ne.Da ulažem novac u kojekakve mašine i sprave èista je ludorija jer nikad nisam znao da naplatim svoj rad.Uvek se završavalo na tom "kad se vidimo idemo na piæe".Nažalost i danas je tako....
Èesto sam gost ovog sajta,dosta brzopleto napisao par komentara ne razmišljajuæi o pravilima...bio opominjan,brisani postovi...a i dalje sam tu...pokušavam da budem pametan i da se uèim na tudjim greškama.
Na kraju krajeva svo ovo vreme provedeno sa vama mi ulazi u životni staž....voleo bih još dugo da se družim sa vama maskar i sa strane...
Gorana

A jesi ti bio onaj s problemom na opelu, nemogu se sjetiti stvarno

#17 04-03-2010 23:53:52

gogules
Član

oliver napisao:
gogules napisao:
oliver napisao:

Gorana

A jesi ti bio onaj s problemom na opelu, nemogu se sjetiti stvarno

ja sam zaljubljenik u francuze i samo njih vozim

#18 04-03-2010 23:55:46

predingli
Expert

Ne Renault ili PSA kolko se sjeæam, jel tak Gogules ?

#19 04-03-2010 23:57:08

gogules
Član

predingli napisao:

Ne Renault ili PSA kolko se sjeæam, jel tak Gogules ?

sva pitanja su bila vezana za pežoa...307 i 306

#20 04-03-2010 23:59:04

gogules
Član

imam oseæaj da odošmo daleko od teme....da ne uzimamo vreme i mesto drugima koje zanima ova tema

Board footer