Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da sluuuucajno neko nema SM pa da probam po njemu da jurim ili eventualno zna promenu FM step sa 200kHz (USA) na 50kHz (EU)??? Procesor je Pioneer PN5010B.
pozz,
cubeoneer
Doktor specijalista za elektroniku
cuba bili su oni vw u dampu se mjenjalo znaci u meny se moze odraditi ako ne onda je do tunera sumnjam da ces sta uspjet iskrstiti na njemu
UCOT - Universal Code Off Tool
Gledao sam vec kojekuda po netu i prikupio svasta nesto...uglavnom..Pioniri su ponajgori tradicionalno za ove stvarcice..ili promene mesta odredjenih otpora ili cupanje-dodavanje dioda a najgore sto ih ima i sa radjevinama na mcu ..tesko iz menija. Da mi je barem da nadjem SM...trebalo bi da je isti kao 2950 i 2990..mada nisam 100% siguran.
hvala, pozz,
cubica
Za sada sam dobio da ukidanjem R647 (47 kila) se dobije 0,05 MHz korak u tjuningu ali tasteri na front panelu gube funkcije ili ih mesaju..npr..sada je tjuning na tasteru AUDIO, EQ je na FUNKC, preset 3 i ne postoji i td...idemo dalje...
pozz,
cuby
Za sada sam dobio da ukidanjem R647 (47 kila) se dobije 0,05 MHz korak u tjuningu ali tasteri na front panelu gube funkcije ili ih mesaju..npr..sada je tjuning na tasteru AUDIO, EQ je na FUNKC, preset 3 i ne postoji i td...idemo dalje...
pozz,
cuby
Potpuna podrska u resavanju ovog problema,eh kad bih imao vremena i ja za tako nesto.pozz
cubica napisao:Za sada sam dobio da ukidanjem R647 (47 kila) se dobije 0,05 MHz korak u tjuningu ali tasteri na front panelu gube funkcije ili ih mesaju..npr..sada je tjuning na tasteru AUDIO, EQ je na FUNKC, preset 3 i ne postoji i td...idemo dalje...
pozz,
cuby
Potpuna podrska u resavanju ovog problema,eh kad bih imao vremena i ja za tako nesto.pozz
Imas vremena isto kao i svi (jedan dan traje 24 sata svima isto), ali zato sto nije sigurno da ce biti uspesno takve poslove izbegavas.
A da, naravno i zato sto je mala lova za takvu popravku a puno posla.
Cubica, bravo !
u svakom slucaju zato i izbjegavamo takve poslove ali cuba je cuba
Svi smo mi pomalo cuba,neko manje neko vise.
Napred cuba.pozz
ma daaaaj ne zezajte me ja taman hteo da odustanem hahahaa
vec sam prelistao sve po netu i pisao kojekuda, probacu jos malo kod brace Rusa, ako ni oni ne znaju, ee ondaa...
Isplativost mi ne pominjite, sve sto mi radimo je neisplativo gledajuci po kolicini znanja i trudu koji ulozimo, al' sta da se radi, musterije to ne znaju niti cene...mora da se radi pa makar i naopako
pozz,
cubica
Naprijed neodustaj.Pozzz
eeerghh..reseno napokon nja-nja-nja-njaaaa
Bio sam blizu resenja i vrteo se okolo, onda mi je pomogao jedan prijatelj iz Izraela i to je to..radi super, step 0,05Mhz.
pozz,
cubioneer
Bravo Cubica! Neki poslovi se rade za lovu, a neki za slavu...
ma znao sam ja cubaneru da si ti majstor samo toliki ????
Malo love na ARK se zaradi vise za licno zadovoljstvo se rjesava .Kolega pohvala zato sto nisi odustao.Pozzz
Zadnja izmjena od kid (21-02-2010 03:13:58)