Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
na dijagnostici mi izbacuje sljedece greske...
B 3646-08
B 3649-08
nisam nigdje uspio nac opis tih gresaka pa ako neko zna bio bih mu zahvalan da to podjeli samnom.....
greske su iscitane u IMM-u
pozz
Sa koim dijagnostiku si iscitao greske?
greske su iscitane sa OP-Com-om.....
A da probas drugom dijagnostikom da vidis dal ce da izbaci iste greske.
U tis-u nema, a bogami i po net-u.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
probaj oèitati ruèno greške...
Evo valjda ce pomoci.
Zadnja izmjena od RS-4 (13-02-2010 12:22:50)
sa kojeg je to programa
atm tuning
electronic key
------------------------
TIS
na nasem jeziku ,kod mene sve na engl.
atm tuning
electronic key
------------------------
Gospodo draga ucemu je problem?
Najregularniji TIS koji postoji cak je i verzija starija iz 02-2008 je.
Pozdrav
jos da mi netko objasni kaj je to ljevo kolo za pomicanje na volanu.....bio bih mu jako jako zahvalan jer se sa takvom greskom nisam susreo do sada....
hvala
moze li to biti uzrok tome sto se taj auto nemoze upaliti ako se parkira na suncu....sad po zimi je ok ali od proljeca do jeseni se mora paziti da se auto parkira u hlad i ne na direkt udaru sunca jer nece upaliti a vozen je po ovalstenim servisima i nisu mogli nac uzrok tom kvaru.
kada ne pali,dali vergla?
dali je benzin ili dizel?
Zadnja izmjena od kiredelcevo (14-02-2010 01:40:30)
Za '' autoservis-edo'', ove dve greske ukazuju na neispravnost signala sa levog i desnog multifunkcionalnog dugmeta na volanu i ni u kom slucaju ne mogu uzrokovati to da auto nece da upali kad je izlozen suncevim zracima.
Da li ta Astra ima PEPS sistem ili klasican kljuc?
Za '' marsher'' nisi nasao gresku u immo-u zato sto tu i ne postoji... CAN sabirnica je napravila sr...e.
Sledeci put kad imas takvu situaciju i ne nadjes code u trazenoj centrali dodji do opcije ''greske celog vozila'' i nacices vec negde.
Pozdrav
klasican kljuc je u tom autu....
Da li si prozivao samo IMMO ili si listao sve centrale u autu?
sve sam skenirao i iste greske mi je izbacio na modulu od volana...(steering colum mode)
Naravno morale su tu biti zapisane je ozicenje od tih komandi ide direkno u CIM (koji je usput CAN sabirnica) i nastavljaju prema EHU-u.
Definitivno moras cekati toplije dane i odmah po nastanku problema citati sve module jer povremene greske se automatski brisu ako sistem posle 50-tog davanja kontakta ne registruje gresku kao PRISUTNU.
Opcija br. 2 je da ubacis grejalicu u auto, zatvoris sva vrata i prozore i posle par sati izazoves visoku temperaturu u unutrasnjosti i na taj nacin probas da izazoves problem. Srecno
Pozdrav
cekat cu toplije dane....sad po zimi radi i pali....
hvala na odgovoru...
pozz