Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa gore navedenim autom ,tabla je mrtva kad se da kontakt samo lampica air baga sija ,ostalo nista . Proverena su napajanja +15,+30..sve je ok...dijagnostika ne vidi sat (kts 540)....da li je neko imao nesto slicno...sumnjam na sat ....da li je potrebna prijava za drugi sat radi probe ?
Ako imas drugu tablu slobodno je spoji i vidi da li radi ta druga tabla. Ako radi problem je u tabli a ako ne onda naravno negdje u instalaciji. Inace te table se cesto kvare i popravljao sam ih nekoliko. Uglavno kvar je bio gotovo uvijek na razlicitim mjestima, oni koji vec imaju iskustva sa ovim tablama znat ce o cemu se radi.
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Problem je sto nemam drugu tablu,nadam se da cu naci bar za probu.Kad se zameni sat sta biva sa km...?...Imam prijatelja koji se bavi elektronikom,pogledace sat ,da li postoje neki delovi na koje treba da obrati paznju? ...Puno hvala na odgovoru....
vidis i ja sam tako imao, sve na tabli ima a isto gori air bag , dok nisam ispod haube ponovo onaj kabal desno sto ide na sasiju nasao da nije dobar kada sam ga spojio povratila se i tabla
kao i svaki FIAT ..negdje je strunio minus vod..e sad hoces li ga naci odma kod akumulatora ili na stupu volana..to ovisi koliko imas srece inace u zivotu..
kreni ti od akumulatora i vidi kud ode miuns vod ..tamo negdje imas nekoliko zicica spojenih pod vijak na sasiju..ocisti uglancaj probaj ..kreni dalje ..otvori plastike oko volana potrazi sta ima od zica koje su pod vijkom na masi..skini uglancaj spoji probaj kreni dalje..
tako se fiati popravljanju otkad znam za njih uvjek problem bakreni vod i cink stopica ili zakrimpana za plastiku pa zicu jedva drzi..ko da ga kinezi prave..imas na par mjesta takve spojeve ..sve ih provjeri..u autodati ti je slikica ground points..pogledaj..
skidanje kleme na par minuta isto pomaze kod svih pametnih auta..valjda se odradi neki selftest kad vratis klemu..kao na stralis kamionu
odlucih da vise ne pomazem apsolutno nikome ako nije u stanju u profilu upisati mjesto i drzavu odakle je....
Zadnja izmjena od carclima (14-02-2010 18:18:21)
Evo gdje se nalaze sve mase na tom autu
Kolega poslao sam ti mail pa mi javlja stalno da ne može isporuèiti, javi ako stigne,nevezano za temu, privatno sam poslao
Zadnja izmjena od predingli (14-02-2010 21:13:10)
Ne pitaj me ono što ne znam !
cime st to cita -otvara
atm tuning
electronic key
------------------------
Nero foto snap
Zadnja izmjena od Bacha (14-02-2010 22:40:50)
ja to nemam ako neko hoce postavit u nekom drugom formatu
atm tuning
electronic key
------------------------
evo ga kolega koyot.....
Zadnja izmjena od autoservis-edo (14-02-2010 22:54:53)
hvala edo bas sam ocekivao nesto malo bolje slikovito ali eto i ovo nekad moze pomoc.
atm tuning
electronic key
------------------------
..odlucih da vise ne pomazem apsolutno nikome ako nije u stanju u profilu upisati mjesto i drzavu odakle je....
Ovo bi moglo preæi u pravila. Admin?
Pozdrav
sta koristite za fijata koju dijag
carclima napisao:..odlucih da vise ne pomazem apsolutno nikome ako nije u stanju u profilu upisati mjesto i drzavu odakle je....
Pozdrav
Podrska apsolutna.
Hvala svima na pomoci...problem je u sat ....proban je na stolu i isto se ponasa kao i na autu....sat je trenutno kod elektronicara...cim se zavrsi javljam....Pozdrav
razmotrit ce mo tu opciju.
Dajan2008 napisao:carclima napisao:..odlucih da vise ne pomazem apsolutno nikome ako nije u stanju u profilu upisati mjesto i drzavu odakle je....
PozdravPodrska apsolutna.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---