Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok....
Dobio sam autoradio original od mercedesa sa velikim displayom proizvodnja 2006.god.
Problem je kad je dosao autoradio ponasao se na nacin da bi se na display-u pojavio znak od mercedesa i ispod toga pisalo bi mercedes benz i to je to ....i tako kad ga upalis stoji upaljen jedno minutu dvije i onda se sam ugasi i opet upalis opet isto,nema glazbe nema nicega,nista ne mozes odabrati,jedino sto se vidi na displayu je znak od mercedesa i to je to,s time da prilikom voznje nekad bi se znao upaliti sam i ugasiti,ispada ko neki losi spoj.
Onda sam ga ja otvorio i neke stvari prelemio koje su mi bile sumljive i opet sam probao i radio opet isto,pa sam onda igrao se toplo hladno,zagrijem ga trcim do auta spojim i za divno cudo eto glazbe ko u prici radio radi,no cim se ohladi ili ga ja ohladim na odredenim mjestima prestane raditi i opet ista stvar,i meni opet dodje taj mercedesom da mogu pokusati dalje rjesavati radio i sad opet isto,ima slike nema tona niti se ista drugo moze,i sad pokusam opet igrati se toplo hladno,al sada stalno isto vise ne reagira na toplo hladno, i sad vise nisam ni sam pametan sto i kako dalje i sto moze biti problem....
Pa eto zamolio bih ako je netko ima slicno ili isto iskustvo da mi pomogne jer previse sam vremena izgubio a nisam ni sam pametan vise sto napraviti pokusati i slicno .....
Hvala unaprijed.....
elkosi ili motorola ako je u njemu
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Meni to lici na nedostatak can linije napisi model tacan.Pozzz
BE6094
taj model ja nevidim
a tako pise na njemu Model BE6094
nist u carbase nevidim ... po meni to sa toplo hladno zvuci na elkose,a nista nije iskljucivo ni immo da negdje prekida
Je li to kakav command? imaš li kataloški i serijski broj sa njega?
Pozdrav
Aha, trebao bi to biti C klasa i ML command od Harman Beckera.
Zadnja izmjena od Dajan2008 (18-02-2010 00:40:04)
Pogledaj ima li unutra motorolu sa maskom j74?Ta crkava ko luda.pozz
sad u zadnjem pokusaju vise ne reagira na toplo hladno....
Dajan : da to je iz ML klase,imam sve brojeve sto pise na njemu al cemu to?
Skyline : Immo? mozes li pojasniti kakve on veze ima?
Hvala vam
Pogledaj ima li unutra motorolu sa maskom j74?Ta crkava ko luda.pozz
Jel to mislis na glavni procesor ili neki drugi? jer unutra glavni procesor je od Fujitsu-a
Nije glavni procesor vec motorola 64pin maska j74y,proveri da li je ima uopste?pozz
Ha ništa, mislio sam da ima neko rješenje koje je poznato, ali u ovom slušaju švabe samo mijenjaju cijeli ureðaj.
Pozdrav
to sto ti se desava moze da bude do optickog kabla, da ti je negdje prekid ili ti neki uredjaj koji je spojen na njega pravi smetnju.
Ne znam kakav je taj, nisam ga radio ali kad je kasic mrtav a napajanja korektna i dobro filtrirana, proveri clock odnosno kvarcove da li osciluju..trebace ti osciloskop, proveri i da li ima komunikacije na I2C izmedju ploce i front panela kao i da li reaguje na start.
pozz,
cubica
Doktor specijalista za elektroniku
to sto ti se desava moze da bude do optickog kabla, da ti je negdje prekid ili ti neki uredjaj koji je spojen na njega pravi smetnju.
Provjereno je to a i u star dijagnozi sam iskonfigurirao da je samo radio prisutan u autu i dalje nista,stoga sigurno je nesto do autoradia,vise mi ne reagira na toplo hladno gdje je prije reagirao i sad vise nisam ni sam pametan....i ovako sam previse vremena izgubio .....tako da sam odustao.....
Bok....
Evo jos jedno identicno autoradio sa istim problemom...
Dal je itko u meðuvremenu uspio neko rjesenje naci ?
Ovaj uopce ne reagira na toplo hladno.....samo se upali ekran i stoji tako i opet se ugasi .....
Pa eto ako tko ima kakvi savjet ili nesto bio bi zahvalan.....
Model je BE6093...