Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moj problem je što astra radi samo na ler gasu, cim dodam gas pocinje da se gusi i da trokira. U voznji ide normalno do 1200 obrtaja a kad dodam gas poèinje da trza, u jednom momentu primi normalno gas i posle dve sekunde sama oduzme gas i usporava motor. Zamenio sam filter goriva, ali opet ništa, a na tabli mi ne signalizira nikakvu grešku. Kad se motor ohladi neæe ni da upali.
Šta moze biti uzrok?
Zadnja izmjena od zeljkomar (20-02-2010 17:03:09)
a sta kazee diag
atm tuning
electronic key
------------------------
a sta kazee diag
ama koji diag ?
vidis da su skupljena 3 posta ne bi li se popravio opel..
zeljkomar :probaj shvatiti da te malko modernije aute je apsolutno nemoguce odradivat bez diagnostike a i onda imamo problema..prema tome odi prvo do nekoga tko ima neku diag.za opelica pa kad procitate greske/parametre javi sta se desava ovako svako moze bubnit e sad hoce li se pogodit ili ces kupit vrpicu djelova pa na blef mjenjat..neisplati se to..
iako ta motorizacija ima 1 problem ..pumpa i sve oko nje..no nemoj se odma plasit..mozda je samo motorni komp..
imam stvarno vrpu opreme i diag.svakakve..i opet kad zapnem trazim po forumu..ali onda bar mogu pitati pametno,bez diaga nemozes ni postavit pitanje jer nemas pocetak price..sory
Pa zakaèi barem na OP-COM ako ga nema¹ potra¾i u web shopu na ovom sajtu.
Ja mislim da tu nešto nevalja, i bez dijagnostike sam siguran u to
Ja mislim da tu nešto nevalja, i bez dijagnostike sam siguran u to
potpuno se slazem sa tvojom idejom !..to je to..
Zeljkomar , ako se bavis ovi poslom onda bi trebalo da navedes sta si sve uradio, samo zamena filtra za gorivo nista nam ne kaze. Ako si neko ko trazi resenje za svoj problem, ovako kako si ga opisao neces poomoci nikom a najmanje sebi. Nije strasno posetiti nekog ko se bavi ovim poslom .
Lepo su ti rekli, dijagnoza je prva i osnovna stvar, sve drugo je sarafiti. Oni koji se bave ovim poslom potrosili su mnogo vremena(novac) da steknu znanje i kupe opremu koja kosta mnogo. I svaki dan se trude kupiti jos bolju opremu.
Zato pravo na dijagnostiku, pa ako ne moze da se resi onda je to interesantno svim clanovima ovde i sigurno ce pomoci oko iznalazenje kvara.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Pa zakaèi barem na OP-COM ako ga nema¹ potra¾i u web shopu na ovom sajtu.
obzirom da vozi opela..to bi mu bila najisplativija investicija u zivotu....ovo ti je stvarno dobronamjerni savjet