ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 23-02-2010 00:23:42

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

NISAN primera P11 dizelka Nats problem

kao sto navedoh u naslovu,ima jedna primera dizelka koja nakon manjeg sudara odbija prihvatit kljuceve..to je nekakav NATS sistem (upravo ucim na netu ) kljucevi su ocito sa transponderom ima i originalne daljince koji vec dugo nerade..(nasao proceduru kako ih prijaviti)

ima li netko iskustva sa takvim autom jer nije jos kod mene mudrujem jel da ga uopce uzimam radit kad nisam imao tako sta

pumpa je EDC  zexel  jako lici na bosovu..

#2 23-02-2010 01:07:39

carclima
Član

Re: NISAN primera P11 dizelka Nats problem

exxl napisao:

znam ja NATS system napamet....

javi mi se na mail...

pozz

ja se prvi put sreo sa ovim immo sustavom  tako da trebam sve sto se moze naci...

#3 23-02-2010 09:53:00

acom
Administrator
Registrovan: 20-04-2008
Komentari: 3,959
Website

- Skretanje teme na PM (private mail) ili zahtijevanje slanja datoteka, linkova ili sl. na PM imat æe kao rezultat brisanje tog posta.

btw. pogledaj antenu, cest kvar 90%.

exxl napisao:

javi mi se na mail...

pozz

---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---

#4 23-02-2010 16:41:57

carclima
Član

acom napisao:

- Skretanje teme na PM (private mail) ili zahtijevanje slanja datoteka, linkova ili sl. na PM imat æe kao rezultat brisanje tog posta.

exxl napisao:

javi mi se na mail...

pozz

pa da i ja sam nekako za to ..ako je bas rjesenje tajna..ostavi tajno nesto al daj da svi vidimo kako i da li se odradio problem..a onda na pm napisi da odlemim tu motorolu i bacim..a na forumu ajmo se raspricat o kalkulaciji za immo off..

acom..puno havala za ovaj dokument,na prvi pogled ima toga puno vezano uz moj problem..sad sam se sjetio da nisani rade sa consult...imam to negdje  ..sutra dolazi taj auto pa javim kad budem pametniji..

exxl   gdje se izgubi  ???

nemoj da te plase ovi na forumu znamo se mi i od prije foruma...nece ti nitko maznit tvoje rjesenje

Zadnja izmjena od carclima (23-02-2010 16:43:59)

#5 23-02-2010 17:25:16

acom
Administrator
Registrovan: 20-04-2008
Komentari: 3,959
Website

I za tajne sada ima rjesenje, ima u expert sekciji tema skriveni odgovor.

carclima napisao:
acom napisao:

exxl napisao:

javi mi se na mail...

pozz

pa da i ja sam nekako za to ..ako je bas rjesenje tajna..ostavi tajno nesto al daj da svi vidimo kako i da li se odradio problem..a onda na pm napisi da odlemim tu motorolu i bacim..a na forumu ajmo se raspricat o kalkulaciji za immo off..

acom..puno havala za ovaj dokument,na prvi pogled ima toga puno vezano uz moj problem..sad sam se sjetio da nisani rade sa consult...imam to negdje  ..sutra dolazi taj auto pa javim kad budem pametniji..

exxl   gdje se izgubi  ???

nemoj da te plase ovi na forumu znamo se mi i od prije foruma...nece ti nitko maznit tvoje rjesenje

---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---

#6 23-02-2010 21:04:56

koyot
Expert
Iz: Kladanj, BiH
Registrovan: 18-07-2009
Komentari: 3,000

je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom

atm tuning
electronic key

------------------------

#7 24-02-2010 00:53:01

carclima
Član

da ...sve je to ljepo al moja primera jos stoji...nasao sam generator pina ..no nemam cime upisati ga..sutra cu imati malo vise vremena za igru sa tim autom ..

do sada nitko nije dobacio neki info osim acoma sa service manualom..iz kojeg sam uspio povatat kako to sve skupa radi..i tek sam nesto pametniji..ima li netko ideju za immo off

#8 24-02-2010 01:05:14

koyot
Expert

ma jel nats 1 ili nats 2
ako je 1 probaj ovako ako nije ima vec neki nacin
This has been covered so may times now. NATS 1 ONLY.
Find and remove the NATS immu, behind glove box.
disconnect and link the following wires.
1&2
5&6
7&8

3&4 leave off.
you should now have disconnected your nissan antitheft.
nats 2 ima chip crveni ili placi u kljucu

Zadnja izmjena od koyot (24-02-2010 01:23:12)

atm tuning
electronic key

------------------------

#9 24-02-2010 01:24:38

koyot
Expert

moras skinut motor od grijanja da dodjes di treba

atm tuning
electronic key

------------------------

#10 24-02-2010 13:17:28

carclima
Član

koyot napisao:

ma jel nats 1 ili nats 2
ako je 1 probaj ovako ako nije ima vec neki nacin
This has been covered so may times now. NATS 1 ONLY.
Find and remove the NATS immu, behind glove box.
disconnect and link the following wires.
1&2
5&6
7&8

3&4 leave off.
you should now have disconnected your nissan antitheft.
nats 2 ima chip crveni ili placi u kljucu

a jebote koja guzva danas u dvoristu...necu stici to raskopat do navece..chip je u kljucu onako u onom plasticnom ulosku..mozda tek popodne uspijem raskopat pa se javim...ove stare mislim da sam nekad rjesavao..to je bilo i u nekim fordovima koliko se sjecam..nista pijem kavu na brzaka i letim dalje u garazu..puna radnja krseva koji ne pale..bit ce para za nove kutijice...

#11 24-02-2010 22:49:04

carclima
Član

Nisan nerjesen ..sto znamo do sada..na bravi je samo pojacalo signala..dolje ljevo kod osiguraca je SENTRY dakle modul za daljinac i on ima veze sa immo sustavom..nasao jos jedan modul koji je AUDIO link..isto ima veze sa NATS sustavom,,fali mi glavni komad imobox e tog seronju nemogu naci..evo skidam jos neke knjige pa mozda putem pametniji..tamo kad skines ladicu kod suvozaca nema nista,,ecu od ABS-a i to je sve,,nista ni slicno imoboxu

otvorio danas Zexel ecu od motora unutra je OKI 951 nece ga bit problem procitat ..ali nemam nikakav info sta je unutra..

ja bi zakljucio da je to NATS 4  .... pokusavam naci imoof ili CONZULT sw..interfejs imam jos iz doba kad sam vozio 300ZX..

poz.

#12 24-02-2010 23:16:20

koyot
Expert

kad skines ladicu ima motor od grijanja iza njeg je box ili u srednjem stubu ispod pepelnice

atm tuning
electronic key

------------------------

#13 24-02-2010 23:28:02

carclima
Član

koyot napisao:

kad skines ladicu ima motor od grijanja iza njeg je box ili u srednjem stubu ispod pepelnice

za ventilator sam jakooo siguran da tamo nije jer nema uopce zica koje odose na tu stranu osim samog regulatora..

izvadim sutra i cjelu srednju konzolu kod yapanezera je to sve lako raskopat,ne puca plastika ko na roveru ili saabu

zna li itko sta je sa mobilefiles forumom ? nema ih vec dugo a tamo je znalo biti takvih stvari

pozdrav !

P.S. kolega "koyot" vidim da se trudis poslat cu ti milka cokoladu ako uspijemo ovo ZAPALIT..  hvala !!!!

#14 25-02-2010 00:04:36

koyot
Expert

hvala na ponudi -ja sam to prestao jest prije 35 g. a za mobile neznam ija sam vidio da nesto nestima
i na jednom talijanskom forumu su bili stavili masku a to je igra oko placanja servera -tako smo bili  7 dana bez foruma i nakraju se naslo rjesenje za finansiranje naravno dosta skuplje nego pre .

atm tuning
electronic key

------------------------

#15 28-02-2010 15:15:37

carclima
Član

ovako drustvo..na tom nisanu sam popravio centralno,ozivio podizace ukodirao originalna 2 daljinca i u biti slozio sve sto nije godinama radilo na autu..kod kljuceva sam zapeo i to gadno,sva meni dostupna diag nemocna..auto bas trazi CONZULT spravu ..tako da smo auto odvukli u Nisan servis..drugi dan su dobili pin kod auta i prijavili kljuceve te resetirali taj NATS sistem..i auto radi

dakle KTS,BB,Texa..sve je to nemocno kod ovake skalamerije..bas trazi njegov conzult,,i ja imam neku Pc verziju ali u njeoj nema NATS..potraga za immo off nakon 2 dana obustavljena ECU je zexell,i valjalo bi to znati za neka buduca vremena..

Pozdrav i hvala svima koji se potrudise pomoci..(koyot,acom)

Board footer