Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Imao sam dump od ove krbulje ali ne znam sta sam uradio s njim.Treba mi immo off,god 97,hitachi elektronika,eeprom 93c46,1.8 16 v.Ocitani u prilogu
Zadnja izmjena od vulep (01-03-2010 00:05:16)
Imao sam dump od ove krbulje ali ne znam sta sam uradio s njim.Treba mi immo off,god 97,hitachi elektronika,eeprom 93c46,1.8 16 v.Ocitani u prilogu
ajd pogledaj sta si to postavio ?? sami FF nesta ti se omaklo
radio sam nekad davno tako nesto i kod mene pise OKI 951..a to bi trebao bi ekvivalent za 24xx.mislim 02 al nisam u garazi da provjerim..provjeri svoje oznake na cipu..
jednom prilikom sam radio na bravu sa hitaci ecu..greskom vratim centralu u auto bez eproma i auto radi...probaj
Obrisao sam ovu lakrdiju ,nesto nije u redu nisam ni video sta sam ocitao.Citan je 93c46.Na cipu je OKI 7522.Proveri mi sta je bilo kod tebe,a ja cu ujutru da probam varijantu bez eproma
Taj Hitachi bi trebao biti isti kao na Fiat Barchetta, ako se ne varam, i tamo bi trebao biti 93C46 i trebalo bi pisati OKInešto.. na njemu. Ispravite me ako griješim.
Pozdrav
I ja sam nasao podatak da je 93c46,ali posto mi je cudan sadrzaj cekam carclimu da vidim da nije slucajno nki drugi,tada bi znacilo da sam ga pogresno citao i dobio sve ff.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: vulep
Izgleda da si u pravu,javim ujutru sta sam uradio.pozz
I ja sam nasao podatak da je 93c46,ali posto mi je cudan sadrzaj cekam carclimu da vidim da nije slucajno nki drugi,tada bi znacilo da sam ga pogresno citao i dobio sve ff.
hmmmm da svi smo u pravu....dakle u to sto imas svi moguci imo sw. upisuju fff da bi bio bez immo..dakle i netreba ti taj eprom ...pali i bez njega..probaj..nest slicno imali smo u pezou 406 16V oko 96...
ono sto mi nije jasno kako tvoj orig.ima fff znaci da je vec odraden ili sam nesto propustio...24xx najlakse poznas po tome sto 1 2 3 4 idu na masu..ajd saljem ti nesto pa vidi jel pomoglo
Zadnja izmjena od carclima (01-03-2010 22:29:24)
E kolega ovo radi i ovako i onako.Donet mi je samo ecu da odradim immo,posto je kupljen polovan,a nije pre toga proban i sta zakljucismo.Da je neko odradioo prije
i ja sam radio prije nekoliko rijesio sam ga bez eproma OKI je bila oznaka na njemu a ima onaj tip 1.8 motora sto ima hitachi motorni crni na usisnoj grani i u njemu je takodje 93c46 ali na njemu ne prolaze ti stosovi
Ne ovo je onaj stari sjajni sto je u kabini
Otvorit ecu,pronaci memoriu sa 8 nogu sa oznakom oki ,isprogramirat je sa fajlom u prilogu kao da je 93c46 to je parcijale i opet se kodira sama posle prvog palenja.ovo je prevod od jednog bravo 1800
ovo sto ,,kaze kao da je,, nesto mi nije jasno mozda si ti dobro iscitao a eto ja nisam ujagmio skinut heheh da pregledam
Zadnja izmjena od koyot (01-03-2010 23:50:05)
atm tuning
electronic key
------------------------
je napisao skrivenu poruku za korisnika: vulep
Zadnja izmjena od koyot (02-03-2010 01:06:19)
atm tuning
electronic key
------------------------
[.]
jest ako je 24c02 odnosno 93c46
atm tuning
electronic key
------------------------
Alo !!!??? vulep ...upali ti tu skalameriju ??
da se nije zakleo da nece vise radit fiate hiihhih
atm tuning
electronic key
------------------------
da se nije zakleo da nece vise radit fiate hiihhih
Feller In Alle Teile
za one koji neznaju njemacki greska u svakom djelu..jesu li to njemci zlobni il se boje konkurencije neznam
koyot napisao:da se nije zakleo da nece vise radit fiate hiihhih
Feller In Alle Teile
za one koji neznaju njemacki greska u svakom djelu..jesu li to njemci zlobni il se boje konkurencije neznam
Nije ni jedni ni drugo to je èinjenica, ha ha sad slijede kritike od ljubitelja fiata
Zadnja izmjena od oliver (03-03-2010 00:13:09)
E kolega,upalili su ,sve je onako kako smo pricali,Radi bez,a dosao mi danas jos jedan,okrenuo lezajeve na radilici.Posto ce biti tu duze vreme,na njemu cu da probam ono drugo resenje.
PS To sto kazes za felere u pravi si sto posto
@koyot
Veruj da sam pomisljao nekoliko puta kad poludim,ali kad naplatim padne mi adrenalin...
Hvala vam na pomoci
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka