Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem s ovim autom , u vožnji ponekad izgubi snagu , poène trzati i èuje se jak zvuk (vjerojatno turbina) , tako mi je rekao vlasnik , ja kad sam ga probao voziti sve je bilo ok , spajao sam ga na BB izbacuje grešku P-1598 bypass ventila hlaðenja , spajao sam ga i na planet istu grešku pokazuje i ne može se obrisati... ako je netko možda imao ovakav sluèaj molio bi da mi pomogne... hvala unapred
pa sta kazu parametri u voznji,da li sa tom greskom radi ?
best regards!
Ne obaziri se na navedenu gresku jer nema veze sa ovim kvarom (greska je vezana uz AC sistem). Po meni je tu problem u EGR-u ili davacu polozaja turbine/kapsuli turbine. EGR mozes privremeno blindirati te ga tako eliminirati, obaviti probnu voznju i ako se kvar ponovi, ispitaj kapsulu na turbini pomocu vakuum pumpice. Osovina kapsule mora se pomicati, dok ti stvaras podtlak s pumpicom, iz nazivnog u krajnji polozaj. Isto tako mozes ispitati da li davac na kapsuli radi kako treba pomocu PPS-a, postupak je isti samo sto ovaj put na PPS-u gledaj da li davac ocitava pocetni do krajnji polozaj.
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
Ja sam zamenio taj bypass. To je ustvari elektoventil koji ovde kod nas nije imao da se kupi, pa sam morao nekako iz nemacke sam da ga dobavim. Kosta oko 200 eura. Moze se desiti da usled njegovog kvara pukne crevo interkulera ili ne daj Boze crkne turbina a i doci ce ti do zapusenja fap-a pa samim tim i jos mnogo veci trosa. Bolje 200 eura nego....