Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ljudi me stalno pitaju koji je bolji i dugotrajniji motor od ova dva napred navedena dizel motora kod opela ,moje lièno mišljenje je 2.0 dth ,pa ko je raspoložan može da prokomentariše.POZDRAV: navedite svoje iskustvo prednosti i mane?
Motor u samom jedru nije problem ni kot jednog ni kod drugog, pazi se kod 2.0 drivera u ecu za pumpu i egr ventila, a kod 1,7 oèekuj problem u centrali za pumpo zadnja situacija ti je povolnija jer 90% situacija problem ti so lo¹i lemovi.
Ne pitaj koji je bolji motor, više problema uzrokuje loš vozaè, tako da ako nekom daš i lošiji auto duže æe ga voziti nego neko novoga
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ipak 2.0 je jaèi bolji lakše nosi tu šasiju, lanac nema servisa remena, jedini pumpa problem al kad se uradi miran si. Dobar je i 1.7 ali ipak 2.0 je 2.0
Ipak 2.0 je jaèi bolji lakše nosi tu šasiju, lanac nema servisa remena, jedini pumpa problem al kad se uradi miran si. Dobar je i 1.7 ali ipak 2.0 je 2.0
slazem se sa ovom konstatacijom,ko me god pitao pri kupovini opela izmedju ta dva motora savetovao sam mu 2.0.
best regards!
Najbolje ne uzimati opela
Najbolje ne uzimati opela
Nemoj tako kolega dobar je to auto za nas mehanièare, meni je opel najdraži za popravljati posle VW
vulep napisao:Najbolje ne uzimati opela
Nemoj tako kolega dobar je to auto za nas mehanièare, meni je opel najdraži za popravljati posle VW
vw,opel,francuzi...nemreš kruha ostati gladan dok je njih
Ne pitaj me ono što ne znam !
a bmw?
da li se slazete?
best regards!
Opel i dizel nikako ne idu zajedno