Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
da li postoji program za dijagnostiku za fiate koji normalno rade u windowsima(ne u dosu kao visa) kao npr.vag-com...i da radi preko istog interfacea...............hvala.....
btw......interface je visa V1.83
Fiat-i se mogu raditi sa obiènim KL interfejsom i programima kao KW71Diag, AlfaDiag, Unidiag KWP2000 itd... Moguænosti su ogranièene veæinom na motor, ali zato se mogu raditi noviji motori...
Screw You Guys, I'm Going Home!
Nisam bas mnogo proveo na forumu,tako da nisam uspio veci broj postova da procitam,ako neko moze da mi pojasni prethodno pitanje,znaci prvenstveno me interesuje od a-ž kako da nabavim i koji program za svoj racunar da bih mogao da citam i brisem greske na svomk puntu 6o iz 2001g.Pozeljni su besplatni programi...
Pozz
znaci prvenstveno me interesuje od a-ž kako da nabavim i koji program za svoj racunar da bih mogao da citam i brisem greske na svomk puntu 6o iz 2001g.Pozeljni su besplatni programi...
Pozz
nisi serviser ... nezivis od tog posla,mislim da je ostatak svega da se kaze apsolutno suvisan
ziv bio
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Da u pravu si,nebavim se auto dijagnostikom,bavio sam se dugi niz godina automehanikom uglavnom dok mi nisu obolila ledja,ali sta ces to me odavno zanima.Posto dosad nisam imao vremena da se posvetim ovoj tematici,a sad silom prilika imam dosta vremena krecem polako.Opet se izvinjavam svima i molio bih pomoc,uputstva, itd pa makar i na pp.
Pozz.
Nisam bas mnogo proveo na forumu,tako da nisam uspio veci broj postova da procitam,ako neko moze da mi pojasni prethodno pitanje,znaci prvenstveno me interesuje od a-ž kako da nabavim i koji program za svoj racunar da bih mogao da citam i brisem greske na svomk puntu 6o iz 2001g.Pozeljni su besplatni programi...
Pozz
Pozz,
evo dobit ces besplatan program, samo mi reci sta ces sa interface-om (ureðajem sa kojim ces dijagnosticirati) ?
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Vag-com 409.1 i fiatecuscan i imas sve sto trebaš za alfe,fiat i lancia
Vag-com 409.1 i fiatecuscan i imas sve sto trebaš za alfe,fiat i lancia
mislis da je tema namjestu posle zadnjeg posta prije 6 mjeseci
atm tuning
electronic key
------------------------
leopard napisao:Vag-com 409.1 i fiatecuscan i imas sve sto trebaš za alfe,fiat i lancia
mislis da je tema namjestu posle zadnjeg posta prije 6 mjeseci
Ma bitno je da se piše nešto haaaaaaaaaaaa