Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok!
Ovo je radio sa Fiat 500 i na displeju ima poruku radio bloked/Wait.
eeprom 95320
Trebao bi code,na koji naèin odblokirat i postupak unosa code.
Dump je u prilogu.
Pozdrav!
Busko
je napisao skrivenu poruku za korisnika: busko100
Zadnja izmjena od mobile (08-03-2010 20:45:21)
postoji velika volja....
Hvala puno za code, sada još imam problem na koji naèin deblokirat radio i unesti code.
Pozdrav.
Eh sad da ga spojis na PC, da ga mi dekodiramo to bi bilo najbolje
Ako je trajno blokiran unosom pogresnih kodova, jedina opcija je reprogramiranje EEPROMa. Probaj ga ostaviti na napajanju do 24h da vidis hoce li izbaciti polje za unos koda. Sad ne znam postoji li kakva "tajna" kombinacija tastera da izbaci mogucnost unosa koda.
Hvala puno za code, sada još imam problem na koji naèin deblokirat radio i unesti code.
Pozdrav.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Za taj radio ne treba ti code, radi samo sa can bus !
@mobile odakle si dobio taj code?
UCOT - Universal Code Off Tool
@mobile odakle si dobio taj code?
iz prilozenog dump-a..ispravi me ako grijesim..ipak ti imas veliko iskustvo na tom podrucju auto radia
lp
postoji velika volja....
iz prilozenog dump-a..
lp
Podrazumeva se da si koristio dump koji je postavljen, ali bas me zivo zanima kojim calculatorom si izracunao i dobio ovaj code?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
ima li kakva simulacija can basa za te radio aparate iz fijata i forda da se mogu na stolu popravljati bez musterije nad glavom.
skyline-GTR napisao:@mobile odakle si dobio taj code?
iz prilozenog dump-a..ispravi me ako grijesim..ipak ti imas veliko iskustvo na tom podrucju auto radia
lp
ipak grijesis,za tvoju informaciju code je u relaciji 1111-6666 a tacan code je 6151, busko ako jos stoji eto da zavrsis posao i pisemo rijeseno
pozz....
p.s.
da dodam, LJ01 to ti dodje kao prekidac on/off samo moras znati gdje je
Jos kolega skyline-GTR nisam rjesio ovaj radio.
Na displeju jos ima poruku bloked/wait iako sam pustio radio ukljucen dva dana.
Cuo sam ,da na nekakav nacin se moze ovaj tip isprobati na stolu , samo treba iskljuciti Cancheck.
Pozdrav!
Busko
vratis ga u auto otipkas code i naplatis, taj nacin se ovdje nekoristi kao sto se i sam mozes uvjeriti ako procitas pravilnik