Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Postovane kolege imam u servisu jednu vitaru V-6 motor 97 nece da pali kada se da kontakt bez prestanka blica motorna lampica, i kada verglam nemam struje na bobinama, bio sam ubijedjen da je imo, medjutim dao sam jednom kolegi da mi sredi ecu imo of, on je to odradio i imam opet isti problem i dalje nama struje na bobinama, sad sam u dilemi da li je dobro uradjen imo of ili je nesto drugo. Ja u texi nemam navedeni auto. a blinkom ne mogu iscitati kada spojim dva pina u stekeru dalje samo blica lampica isto kao i kad nije spojeno.
Isti problem sam imao dok nisam promenio ceo ecu i sada je bez problema,probao da ga sredim ali nista, a na stranim forumima sam nasao da im je to problem narocito ako je mitsubiši ecu
Isti problem sam imao dok nisam promenio ceo ecu i sada je bez problema,probao da ga sredim ali nista, a na stranim forumima sam nasao da im je to problem narocito ako je mitsubiši ecu
jeste micubisi i imo box je micubisi izludi me taj auto, a je si li promjenio smao ecu ili i imo box.
samo ecu a ukucaj model ecu i videæeš na forumima da su èest problem i nalazi se obièno ispod volana....
Zadnja izmjena od bsa (07-03-2010 12:37:19)
evo mene jos uvijek se patim suzukijem, imam malo napretka, imo box smo odradili nulirali i kada se da kontak svjetli normalo engine kada zaverglam upali radi jedno 10 sekundi pocne da blinka lampica i ugasi se mislim da je problem u ECU epromu je li neko od vas ima ispravan sadrzaj za ovu vitaru znaci 2,0 v6 24 ventila 1997 godina.
A jel se nemože uraditi immo of?
sve smo probali ali neide
ja sam nasao u Francuskoj na oglas 90e a vidim po nemackoj je oko 250e i to mi je slucajno ispalo i reseno
jeste i ovo g.... je ispod volana, sutra mi je xxl sa foruma obecao da ga vjerovatno moze srediti pa javim sta sam napravio.
u par proslih postova mislim da smo imali problema sa micubisijem..nina ili tako neki clan i mislim da mi je EDO servis rekao kako ima nekoga tko radi bas te ECU za picubisija..pa cimni ga mozda nije vidio ovaj tvoj post
pozdrav
imam ja ko ih popravlja samo kaj on ne radi immo off....tako da neznam moze li on pomoc u ovom slucaju ali ako moze pomoci cu u svakom slucaju
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka