Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav
novi sam na forumu pa vas molim da mi kazete ako znate jel se mze pomocu vag coma 311 ili 409 vratit km na passatu 2002g 1,9tdi
ne
atm tuning
electronic key
------------------------
Pretraži forum pod sekcijom dashboard ili immo i naæi æeš i više od odgovora.
dobro preko cega ih mogu vratit i jel isti kabal
Verovatno èe¹ to raditi ametersko, onda nabavi VAG tacho i VAG commander 1.4 ovdje na forumu ima¹ i softweare,
da mo¾e¹ i sam manipulirat dampovima (licznik, tachosoft,NYO...).A ¹ta se tièe VAG COM mo¾e¹ bacit za te svrhe.
pozdrav
novi sam na forumu pa vas molim da mi kazete ako znate jel se mze pomocu vag coma 311 ili 409 vratit km na passatu 2002g 1,9tdi
vagcom kada si kupovao 100% sam siguran da je pisalo diagnosticki alat za vw....i DA mozes vratiti kilometre a na satu imas do 100 km...a na tvom garant ima 130 000..ako si ga juce kupio..
taho 2,5 ce odraditi vecinu tih tabli..
Ili možda èak i VAG EEPROM Programmer 1.18.
Screw You Guys, I'm Going Home!
Meni covjek tvrdi da to odradi busilicom, ja probao pa ne ide jer moja busilica ne moze da vrti unatrag....
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
nije dvojka golf
To sa bušilicom ja probavao na mehanièkom satu i ide samo bi bušilica morala raditi mjesec dana da vrati 100000km, a vjerovatno bi puno prije nego bi vratila toliko kilometara crkla tako da bi to bilo baš jeftino vraæanje sata.
Meni covjek tvrdi da to odradi busilicom, ja probao pa ne ide jer moja busilica ne moze da vrti unatrag....
imas u Pevecu jeftine vrte se svuda i ljevo/desno i gore/dole
jeste sigurni da æe iæi u minus,
100%
koli koga ovde handri hahaha
lako je na tom passatu .dali se radi o nekom iz 2009 god onda bi se drugacije koment...
atm tuning
electronic key
------------------------
ma isto je,samo treba imati bolju bušilicu
bušilica je spora bolji je bijaks on se vrti 30,000 okretaja hehehe
Ma HILTI je zakon
bušilica je spora bolji je bijaks on se vrti 30,000 okretaja hehehe
sad si me podsjetio na stara vremena kada još nije bilo NEC programatora pa se tabla od renaulta clockirala i vrtila 30000km/h
Ma ja sam takvog NECa iz Renault Megana vrtio do 999 999 km s oscilatorom ne555, vrtio je tjedan dana, potrošio više struje nego sam naplatio skidanje, hehe
Imam negdje i sliku, moram potražit
I jos usput uradi i motornu pa nek je posao pravi...
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Ma ja sam takvog NECa iz Renault Megana vrtio do 999 999 km s oscilatorom ne555, vrtio je tjedan dana, potrošio više struje nego sam naplatio skidanje, hehe
Imam negdje i sliku, moram potražit
kad nisi imao pravi signal generator...staviš 20mhz quartz na tablu i fino podesiš sa signal generatorom,trebalo mu je oko dan i pol do dva da izvrti do kraja,ali ja sam imao drugu tablu koju sam pripremio na 25tkm i kad dodje auto to je bilo par sati posla,uzmem pcb iz njegove table a njemu dam svoj
.......trebalo mu je oko dan i pol do dva da izvrti do kraja.....
tacno tako, za nepunih dva dana bilo je gotovo..
..potrošio više struje nego sam naplatio skidanje..
nisam siguran da sam te shvatio..??dotle doslo, da radimo za kikiriki??? ja sam to tada naplacivao po 150 evra..ali i bio jedini ko radio te table ovde..ili toliko, ili nek stoji stara km..
hvala na odgovorima,jel radi koji taj program preko starog kabla(serijskog)