Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Igraju se djavoli, staviti beli luk oko retrovizora i resices problem.
Salu na stranu, jer ima barem neko pravilo kada se to desi? Dali se to desava dok je u voznji,dijagnostika neverujem da ista prikazuje
Zastitimo decu u saobracaju
Ja imao takav problem na seatu i odvojim napajanje rdija i stavim na 15- kontakt, nije mi se dalo puno razbijati glavu a i mušterija zadovoljan
Zadnja izmjena od oliver (19-02-2010 01:22:39)
prvo istjeraj duhove ...oliver dobro kaže ...maži prek kontakta ...
ima li radio aktivacija bez kontakta na odredzeno veme pr.1 sat?
Ja imao takav problem na seatu i odvojim napajanje rdija i stavim na 15- kontakt, nije mi se dalo puno razbijati glavu a i mušterija zadovoljan
gresaka vezano za radio nema nikakvih.
i ja sam razmisljao bas ovako da rjesim. sad trenutrno ne zeza ja skino klemu na par sati i danas citav dan ga pratim nije se ukljucio, ako me bude opet zezao rjesicu ovako.
Hvala.
u izborniku tj. setingu radia se može podesiti da se radio pali i gasi na kontakt
To je boljka opelovih radija! Èini mi se da je greška u senzoru umetanja cd-a! On javi da se ubacuje cd i radio se pali!
Dobro veèe za prvi puta.Probajte oèistiti foto senzore ili ako su u pitanju mikroprekidaèi onda njih.Pozz.
mis mo ovaj rjesili skodanjem kleme na jedno 8 sati i evo vec mjesec dana je u redu bas covjek jucer bio radili servis na njemu kaze sve je ok.