Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Interesuje me da li se neko sretao sa problemom da pojavljuje gresku zauzeca sedista kod suvozaca. Na KTS-u mi je izbacio gresku br.32 senzor zauzeca sedista suvozaca, interna greska. Imam mogucnost da kupim drugi takav senzor ali se plasim da nije nesto do racunara. Nigde nisam mogao da pronadjem nikakav podatak za merenja ili bilo sta sto se te greske tice. Potrebna mi je pomoc kako da utvrdim da li je stvarno on stradao ili ne. Da ne bacam pare za dzabe. Inace u pitanju je Fiat Stilo 1,9 jtd iz 2001god.
Zadnja izmjena od Dexxter (16-03-2010 00:33:15)
To je njihov standardni problem.
Probaj izvadit foliju, smotaj ju i ubaci ispod sica. Možda i obrišeš grešku, ali se suvozaèev jastuk neæe otvoriti jer nema signala da netko sjedi na sicu.
najsigurnija solucija je zamjena samog senzora
atm tuning
electronic key
------------------------
to je uvjek najsigurnija solucija, i najskuplja naravno.
ima da se kupi simulator senzora i kosta oko 10 eura
10 evra?? ko prodaje to??
Gde ima da se nadje taj simulator? Daj uzao bih odmah.
Probao sam to sa motanjem senzora danas i nisam uspeo. Stalno ponavlja istu gresku. E sad me brine da li je senzor ili je racunar. Nemam nikakav podatak da proverim.
Evo gdje se može naæi senzor zauzeæa
E na zalost jos nemam dovoljno postova da bih mogao da vidim to sto si mi poslao.
hteo sam gore da kazem, ako je doslo dotle da se prodaje znanje za 10 evra, da okacim ja to svi da imaju za djabaka, a?
hteo sam gore da kazem, ako je doslo dotle da se prodaje znanje za 10 evra, da okacim ja to svi da imaju za djabaka, a?
nevjerujem da je to to - to sto se prodaje za 10 e- a ako se nekom i prodaje za tih 10 ili za manje nek izvoli -bas bi volio da mogu ija dobit taj pasword pa da vidim sta se to prodaje i jel to to
Zadnja izmjena od koyot (18-03-2010 15:33:41)
atm tuning
electronic key
------------------------
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena