Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
0281010779 POTREBAN IMMO OFF
Dobar dan,kolege ja sam novi clan...................................................................
Registrovao sam se pre 6 meseci ali nisam postovao..............
Ali sad mi treba.....................
Pa ako neko ima .......................... i moze............
Zadnja izmjena od Bacha (16-03-2010 19:21:15)
Ma kakav to, odma daj
skico napisao:0281010779 POTREBAN IMMO OFF
Dobar dan,kolege ja sam novi clan...................................................................
Mene to iznervira za sekundu a vidim i tebe
Ma kakav to, odma daj
Bacha napisao:skico napisao:0281010779 POTREBAN IMMO OFF
Da, da, a sad se bude i naljutio na vas kolege kaj ga kritizirate !
Ne pitaj me ono što ne znam !
ja ih zovem popovi..jer samo pop kaze "daj", nikad "na".. :d
A sta mislis ako dodje Carclima ljut iz radionice pa mu pocne objasnjavati sve elmente kulturnog opstrenja na forumu?Oce li se onda smeti ljutiti na nas?
Da, da, a sad se bude i naljutio na vas kolege kaj ga kritizirate
!
ha ha ha....baš sam se od srca nasmijao vašim postovima,dobri ste....naravno podržavam vaš stav al to æe kolega Carclima bolje obrazložiti....
Pa ja neznam gdje je on dosad?
A sta mislis ako dodje Carclima ljut iz radionice pa mu pocne objasnjavati sve elmente kulturnog opstrenja na forumu?Oce li se onda smeti ljutiti na nas?
predingli napisao:Da, da, a sad se bude i naljutio na vas kolege kaj ga kritizirate
!
Pa ja neznam gdje je on dosad?
Bacha napisao:A sta mislis ako dodje Carclima ljut iz radionice pa mu pocne objasnjavati sve elmente kulturnog opstrenja na forumu?Oce li se onda smeti ljutiti na nas?
predingli napisao:Da, da, a sad se bude i naljutio na vas kolege kaj ga kritizirate
!
ha ha ha popravili ste mi dan ..ma vidio sam ga bas sad ..ja ti krenem redom od mercedesa bmw..pa dolje do svega...znaci ja polako postao babaroga na ovom forumu a?
ljudi moji vi ne bi vjerovali na cemu ja ubih 4 sata danas..popravljao bicikl !!!!!! da BICIKL ..konj kupio svercani shimano (tako nekako) a to sranje ima automatski mjenjac sa steper motoricima..i sad tu fali nekoliko kablicaka pa sad cu ja to caskom lega je moj iz mladih dana..ubio se od muke..i eno ga govno jedno nesalta..a diagnozu za njega nemam..kud ide ovaj svjet????
ma nemoj....i ja bi milju eura dnevno ali valjda ne pitam dovoljno fino pa mi ne daju..
znas sta ljut sam na bicikl pa ti necu pametovat...
kako si to uopce zamislio..jel sad netko od nas treba upalit esitronic pa vidjet po tom broj od kojeg auta bi to bilo ???kao da je to nas a ne tvoj problem???
osim toga novi si do jaja...prema tome probaj malo ljepsi start,mozda nesto imamo za tu skalameriju ..inace neces tu skalameriju od pezoa 307 hdi upalit na blef
pozdrav
a mozda neki slovenac pomogne
Zadnja izmjena od carclima (16-03-2010 23:17:08)
Tra¾i 95P08, èitaj i stavi ovdje na forum,ako to ne mo¾e, prelemi¹ ovaj SO8 iz stare centrale.
Kolege molim vas izvinite što je ovako pitanje postavljeno ako možete koga sam uvrijedio ljep pozdrav za vas
oliver napisao:Pa ja neznam gdje je on dosad?
Bacha napisao:A sta mislis ako dodje Carclima ljut iz radionice pa mu pocne objasnjavati sve elmente kulturnog opstrenja na forumu?Oce li se onda smeti ljutiti na nas?
ha ha ha popravili ste mi dan ..ma vidio sam ga bas sad ..ja ti krenem redom od mercedesa bmw..pa dolje do svega...znaci ja polako postao babaroga na ovom forumu a?
ljudi moji vi ne bi vjerovali na cemu ja ubih 4 sata danas..popravljao bicikl !!!!!! da BICIKL ..konj kupio svercani shimano (tako nekako) a to sranje ima automatski mjenjac sa steper motoricima..i sad tu fali nekoliko kablicaka pa sad cu ja to caskom lega je moj iz mladih dana..ubio se od muke..i eno ga govno jedno nesalta..a diagnozu za njega nemam..kud ide ovaj svjet????
A što nisi vidio možda ga visa radi? ha ha znaèi oteo se bicikl. Bio kod nas jedan èièa popravljo samo bicikle, jednom prekivo lanac pa mu se nešto uznedalo, kaže on "ljudi na teži kvar nisam naišo" haaaa moš mislit a cijeli život samo bicikle popravljo. Ma hajde nema veze što ti se bicikl oteo neæemo nikom prièat. Haaaa šala nemoj se ljutiti.
carclima napisao:oliver napisao:Pa ja neznam gdje je on dosad?
A što nisi vidio možda ga visa radi? ha ha znaèi oteo se bicikl. Bio kod nas jedan èièa popravljo samo bicikle, jednom prekivo lanac pa mu se nešto uznedalo, kaže on "ljudi na teži kvar nisam naišo" haaaa moš mislit a cijeli život samo bicikle popravljo. Ma hajde nema veze što ti se bicikl oteo neæemo nikom prièat. Haaaa šala nemoj se ljutiti.
ma nije mi do sale kad jebeni bicikl ne znam popravit !!!!! nema ga ni na internetu nigdje..konj dao 3600 eura za bicikl bez par kablova,kao nije to problem zna on ko moze...zadnji mjenjac sa 9 pinova prednji sa 7 pinova..amortizer sa 6 pinova i nekakva centrala sa tipkama u stilu drive,comfort..cudo nevideno..e sad ti izmisli spojeve kako trebaju biti..senzor brzine bezicno ima vezu sa centralom...imam guzvu sa autima danas pa ne stignem to govno ni pogledat..al imam osjecaj da on mene gleda..a musterije kad dovezu auto onako ladno dobace:Majstore jel kriza kad bicikle popravljamo !!! pucacu u nekog danas..taj bicikl je skuplji od pola auta sto je doslo u radnju
E kolega a jel ima bicikl i airbag ? Mislim kad tolko košta treba imati full opremu... !
Ne pitaj me ono što ne znam !
E kolega a jel ima bicikl i airbag ? Mislim kad tolko košta treba imati full opremu... !
samo ti za......j cekaj da ti dojde na servis...pitat cu te sta ces onda...ono za diagnozu moses u nesto ustekat samo ako je vozac na njemu...
sutra ga slikam..da vidis koje cudo tehnike..na 2 tockica...nema immo..nema airbag..samo 2 mjenjaca i amortizer na struju..i ono sranje od racunala za to sve
ako ti nešalta brzine, probaj s onim reno immo tolom možda ga otkodira, hehe
Zadnja izmjena od alldecode (18-03-2010 00:53:16)
imali taj stroj mozda i rikverc
atm tuning
electronic key
------------------------