Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima,
koliko moze da traje nov akumulator jer je ovo meni treca zima i vec nije to to, vergla malo vise i jednom nije hteo uopste da upali pa sam ga dopunio i sad pali ali se oseca da je pri kraju?
mozda je akumulator a mozda ti i ne puni dovoljno
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
to je isto ko da covjek ide kod doktora i pita ga koliko ce zivjeti ovako smjesno pitanje jos nisam cuo
u radu je spas a spasa nema
zavisi di kupis akumulator
bosanski znaju trajat i po nekoliko dana oni najevtini
atm tuning
electronic key
------------------------
Ako ti je auto staro koliko i akumulator i originalni je (GM) trebalo bi da ima tri godine garancije.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
bojim se da ti je akumulator pri izdisaju,toliko oni obicno i traju,ja sam imao black hors sa dve godine garancije. i gle cuda crkne mi posle dve ipo....a ni sa bosch-ovim ili nekim drugim se neces mnogo usreciti,nista se vise nepravi kao sto se nekad pravilo
cuo sam da ti boshovi ne kostaju nista
nisam mislio na cenu mislio sam na kvalitet
Nista danas nema kvalitet druze, samo da uzmu pare onda ni garanciju nemas balkanski posao
Proveri si Auto?
Proveri punjenje akomulatora,grejaci,a moze biti, ako mnogo verglas i problem elektronika bosch pumpe?
A i zimi dali ti ulje odgovara,da nije gusto?
Akumulator treba na vreme promeniti,tri zime sasvim dovoljno od bilo kojeg proizvodjaca.I naravno i on trazi odrzavanje i proveru kao i sve ostalo.