Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima evo zanima me posto ima sve vise istocnjackih auta kod nas diagnostika za japance i koreance,
preciznije razmisljm o kupnji multi boxsa za BB pa bi volio cuti kakva su vasa iskustva kako radi BB kosooke...
u radu je spas a spasa nema
pozdrav svima evo zanima me posto ima sve vise istocnjackih auta kod nas diagnostika za japance i koreance,
preciznije razmisljm o kupnji multi boxsa za BB pa bi volio cuti kakva su vasa iskustva kako radi BB kosooke...
Carman pod jedan
Launch pod dva ................
Carman definitivno!
Ja isto imam Carman i radi OK.
Carman je broj jedan za Azijska vozila a bogami su sve bolji sa Evropljanima i Amerikancima. Uvek sam govorio sve sto dodje od Evrope dobrodoslo ali se situavija promenila pogotova sa zadnjom dopunom 1020
Sto se tice Azijskih vozila UBIJA
Zastitimo decu u saobracaju
mislim da cu se odluciti ipak za launch x431 top jer ima i osiloskop i simulator senzora u sebi a nije neka ogromna razlika u cijeni a za carmana neznam ko ga opste prodaje u hr pa bi volio da ko iskomentira malo ovaj uredaj sta namjeravam uzet ,koliko sam uspio procitat po forumu launc dobro odradjuje vag grupu i aziju a steka u francuza i talijana ali zato imam texsu koja je tu jaka tako da mi to nije neki problem najvise me intresiraju KIA,DAIWO ,MICUBISHI,HONDA,HYUNDAI ,LADA,ma prakticno sva azija i ova lada
u radu je spas a spasa nema
Jel ja smem da objasnim zbog cega covek da neuzima TOP?
TOP ne zbog toga jer osciloskop nije moguce povecavati dijagram ukoliko zelis tacno da vidis signal (nemoze se zumirati signal)
Po meni ti je bolje Carman VG jer to je onda pravi izbor za tebe. Mnogo dobar osciloskop (Fluke), imas i simulator i dijagnostika koja ce ti uz Texu mnogo dobro pokrivati vozila.
Ovaj mi se carman svidja a i cena mu je prstupacna.radi li on evropska vozila kao i bosch,texa,brayan bee i ove vise zastupljenije dijagnostike kd nas.Mada na sajmu sam gledao prezentaciju modis uredjaja i ono je full samo je mnogo jaka cena.E sad,mze li neko da objasni i da napravi neko uporedjenje izmedju ova dva uredjaja
Pretraži forum,imaš jednu jaku diskusiju,da ne kažem svaðu,o karakteristikama modisa,launca i sliènih univerzalaca,negde poèetkom godine.
jeste jaka diskusija ali se ne pominje carman vg.da nije i on isto sto i top lanch.razlika je oko 2000e.za mene je to mnogo.ako su mu slicne karaktertistike,ako ima isti osciloskop i simulator senzora onda prednost ima carman pa makar i da je napravljen od reciklirane plastike.
Carman VG ima odlican osciloskop za razliku od TOP-a. Oni koriste Fluke osciloskop koji se zna kako radi i kakav je.
Takodje imaju i simulator senzora po naponu, frekvenciji, signale i to po moze da se steluje opterecenje.
Vezano za dijagnostiku za Azijska vozila im nema ravni, ali su takodje mnogo poboljsali Evropeska i Americka vozila u zadnje 2 godine pa sad vec mogu da se porede sa drugim dijagnostikama i za Evropska vozila. Pre je bilo sve sto dodje da mozes da odradis na Evropskim vozilima dobrodoslo, ali sad vec nemoze da se kaze tako. Sad ih vec dobro radi. Kako Carman VG radi imas i video zapise na youtube
Mislim da je carman vg+ extra uredjaj ali ga nemaju ljudi sa fruma i nikpo ga ne hvali.Skoro je covek uzeo kts540 i izaso mu oko 2500e sa jednim obd kablom i nista vise.Nema sciloskop,simulator senzora,mora i lap top da kupi da bi ga koristio i mislim da je to mnogo.Dk kod karmana dobijas sve.E sad kad bi nadogradili softver za evropsko trzite onda bi bili "bum".Meni se mnogo svidja ali nisam radio s njim i neznam kako je prakticn i na delu.POZDRAV
e bas cu da kupim tog karmana jer ga svi mnogo hvale a imam ga u ponudi pa cu preneti iskustvo na forum