Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pitanje za plinadzije:Koji stag ugraditi u cetvorocilindricni motor sa dve lamda sonde?Dali se obe povezuju na plinski ecu.Nude mi stag 4 ili stag 200.Nabavio sam nekog punta mimo moje volje pa mu treba sloziti plin pa me zanimam misljenje iskusnijih.pozz
kakve veze ima to sto su 2 sonde sem ako nije v-motor a nije.stag 4
Znaci ne treba vezati drugu sondu,mislim na onu posle konvertora.Hvala kolega
Ugradi stag-4 i nemoj spajati sondu ni jednu dobro napravi mapu i vozi bez poblema naravno ako je mapa ok
druga sonda je samo kontrola katalizatora, nema uticaja, narocito na plin. Slazem se sa kolegom Juricom.
When you have everyting under control, youre not fast enough!
kod staga je druga sonda samo u slucajevima gde su 2xprva sonda,znaci kod v-motora u suprotnom se stagov izvod za drugu sondu ne povezuje
Da, kad ima dve "prve" sonde
Ja dajem glas za Stag 4, kod mene je ugradjen i nenormalno dobro radi, auto kad prebaci na gas i ne oseti se, osim da malo bolje vuce na gas, al to su nijanse, doduse bio mi je bas odvrnut pa sam trazio da mi malo smanje, a lambde kaci obe, kad vec imas da ti ne motorni ecu pravio probleme
Ne bre obe, druga ne sluzi za to... Ne mora ni jednu da kaci, ako se dobro podesi plin, nece se motorni nista buniti
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka