Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Alo postovani clanovi !
vec u mrak primio sam auto koji je iz servisa dosao sa novim maf om ali i dalje neradi i greska je prisutna ..u trenutnim vrijednostima napon maf-a je o,oo bez obzira na kojim okretajima radi,bilo je vec prekasno da dalje istrazivam pa cu ga sutra napast..
pitanje za uvazene clanove je :ecu motora je na motoru dakle to je onaj usrani hybrid,nesto slicno sam skuzio kod tih hibrida kad je problem u pedali gasa..no ovdje je MAF u problemu a nesto mi se mota po glavi da je slucaj popravljiv isto kao taj sa pedalom..pa bi molio ako netko zna da mi dojavi a ja u meduvremenu idem pretrazit arhivu jer stalno mislim da postoji slikica sa tim hibridom i tipicnim kvarovima..no moja slikica (za koju znam gdje je) odnosi se na problem pedale..a tamo se maf i ne spominje..e sad jesam li ja izlapio ili ??
Pozdrav!
Cars showed high error code P0100
Evo jedne slicice
Zadnja izmjena od marsher (25-03-2010 10:31:35)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Cars showed high error code P0100
Evo jedne slicice
mnogo ubavo ...
mislim da su ovo izvodi za pedalu gasa i internal ground..no svejedno puno HVALA...cim najdem moje slikice saljem ti ih
javim se navece
Pozdrav!
Drugu slicicu nemam , cilj mi je bio da proveris da nije takva situacija na pinove koje se odnose na tvoj problem, jer u arhivi koju ja imam i ova greska je moguca zbog puknutih bondina.
Pozdrav i tebi
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Drugu slicicu nemam , cilj mi je bio da proveris da nije takva situacija na pinove koje se odnose na tvoj problem, jer u arhivi koju ja imam i ova greska je moguca zbog puknutih bondina.
Pozdrav i tebi
ma neznam kako ti al ja te hibride nisam volio dok nisam dobio par slikica ..sad su mi to najdrazi auti...ha he jasno ti je zasto..OK nasao sam svoje slikice u drugom laptopu..danas ti to posaljem na mejl
Puno hvala na pokazanoj volji da se rjesi problem
Meni su jos drazi jer imam strucnjaka ko ih popravlja.
Nema na cemu
e da kako bi moglo biti nesto normalno..kod mene je simtec v71..i nemam nikakvu slikicu..onako koliko se vidi sve je OK i maf ima napajanje sa svojih 14 volti..no nema signala unutar eCU..eo saljem ti slikice koje imam..