Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
...pre svega pozdrav.....Stilo je 2002.godište.Ima obièaj da zadrži gas na 1800-2000 o/min.Najèešæe tokom lagane gradske vožnje kada se odpusti pedala gasa.Zadrži 2-3 sec i stabilizuje se na 800 obrtaja.Nema memorisanih grešaka,svi parametri su ok,napajanje i ostale provere throtlle body-ja OK,oèišæen ultrazvukom.....svaki savet i sugestija su dobro došli.....pozdrav,Vidan!
Druze imao sam slican slucaj, provjeri filter vazduha i usis da nema gubitaka.
Pozdrav!
Cuvajmo okolinu,sacuvajmo planetu!
Proverio-i sa te strane je sve bezprekorno............pozzzz!
A zašto ljudi ne popunite malo profil, jel se možda stidite ili šta je u pitanju?
Pozdrav Vidane,dobro došao na forum.
Ti bar imaš iskustva sa drugih foruma,popuni profil da svi znaju ko si i odakle si.
Što se Stila tièe sprej u ruke pa prskaj po usisu da vidiš gde falšira vazduh,najèešæe bude nešto tako sa sliènim manifestacijama.
Sorry....popunio sam profil....malèice sam se zbrzao......elem,ne verujem da je do usisa(mada ne tvrdim 100%) tj falširanja jer se problem javlja nasumice taènije i danima može da se vozi a onda mu padne napamet i zadrži gas pa onda sve super.Problem je i što se desi gotovo uvek vlasniku a neæe dok je auto kod mene tako da ne mogu da pratim šta ECU èita u datom trenutku kada nastane problem.....možda zeza sa èitanjem T sa senzora temperature,možda signal sa pedale gasa,........a možda i ode na pijac pa promeni vlasnika.....pozzzz!
probaj napravit reset parametra ,
nedavno sam imao slican problem sa stilom dapace bio je udaren i poslje toga minimum radi svakako ali kako treba ne problem je bio u usisnoj grani
Zadnja izmjena od templar (28-03-2010 22:41:05)
u radu je spas a spasa nema
Ajde malo pojasni suštinu tog problema s usisnom granom..........pozzzz!
meni je bio puknut jedan dio kamo brtvi na motoru i vuklp zrak ne tvrdim da je i kod tebe to ali lako procackas malo i vidis ga ti nema gdje rupu
u radu je spas a spasa nema
Ja mislim da tu nije u pitanju falš zrak, ali ti je najbolje upalit auto i prskat start sprejom po tim mjestima gdje bi mogao biti problem pa æeš vidjeti šta se dešava
Uzmes drug moj start sprej,auto radi na leru,pa momalo,bas malo,prskas na spojevima ili drugim sumnjivim mestima.Ako negde vuèe vazduh,podiæi æe obrtaje,zato ne preteruj sa prskanjem.Tako æes najlakše i najbrže locirati falširanje a ujedno možeš biti siguran da to eliminišeš ako proðeš ovu proceduru a on ne digne obrtaje.