Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovako: postovano drustvo,uvazeni clanovi i ostali promatraci:
danas kasno dobih navedenu astru pravo od limara,porjesavao sam sve osim jastuka i tu me zbunio jedan detalj
jastuci prijavljuju 5 gresaka izmedu ostalih i 0015 sto kaze bosch upravljacki uredaj aktiviran..zanimljivo NEDA mi obrisat ni jednu gresku jel to normalno?dakle u ponedjeljak cemo prvo srediti centralu i taj mali problemcic no nije mi jasno zasto nemogu obrisat ostale greske ?barem ove koje su popravljene,bocni jastuk i zatezac zamjenjeni
rasvjeta u kabini i gepeku stalno svjetli ..ima li to veze ja jastucima..jer i kad sam izvadio centralu jastuka ona i dalje svjetli??a mislim da sam citao bas ovdje da je netko imao takav problem sa astrom H
jel ima tko semu tog djela instalacije ?
dakle astra je 2007 god.
jastuk centrala je temic 13 251 079 i mislim da to ide seeprogom no muce me ovi drugi detalji pa bi molio komentar svega ovoga...do ponedjeljka otvorena tema
Zadnja izmjena od carclima (28-03-2010 00:29:35)
zanimljivo NEDA mi obrisat ni jednu gresku
pa nije tu nista zanimljivo................kad ima podatke od sudara kako ces obrisati greske............
pa dosta se air procesora tako ponasa peugeot,reno i sl........
netreba tebi nikakva shema samo napravi crash datu........nekad i sam pali 4 zmigavca.........
ja sam to daosad na astri h radio vise puta i netrebas skidati procesor ..........samo............expert
zanimljivo NEDA mi obrisat ni jednu gresku
pa nije tu nista zanimljivo................kad ima podatke od sudara kako ces obrisati greske............
pa dosta se air procesora tako ponasa peugeot,reno i sl........
netreba tebi nikakva shema samo napravi crash datu........nekad i sam pali 4 zmigavca.........
ja sam to daosad na astri h radio vise puta i netrebas skidati procesor ..........samo............expert
ocekivao sam da mogu obrisati sve osim crash..ok u pondjeljak rjesavam pa javim
RJESENO !!!!
Zadnja izmjena od carclima (29-03-2010 20:51:07)