ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 28-03-2010 00:08:11

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

Astra GTC

ovako: postovano drustvo,uvazeni clanovi i ostali promatraci:

danas kasno dobih navedenu astru pravo od limara,porjesavao sam sve osim jastuka i tu me zbunio jedan detalj

jastuci prijavljuju 5 gresaka izmedu ostalih i 0015 sto kaze bosch upravljacki uredaj aktiviran..zanimljivo NEDA mi obrisat ni jednu gresku jel to normalno?dakle u ponedjeljak cemo prvo srediti centralu i taj mali problemcic no nije mi jasno zasto nemogu obrisat ostale greske ?barem ove koje su popravljene,bocni jastuk i zatezac zamjenjeni

rasvjeta u kabini i gepeku stalno svjetli ..ima li to veze ja jastucima..jer i kad sam izvadio centralu jastuka ona i dalje svjetli??a mislim da sam citao bas ovdje da je netko imao takav problem sa astrom H

jel ima tko semu tog djela instalacije ?

dakle astra je 2007 god.
jastuk centrala je temic 13 251 079 i mislim da to ide seeprogom  no muce me ovi drugi detalji pa bi molio komentar svega ovoga...do ponedjeljka otvorena tema

Zadnja izmjena od carclima (28-03-2010 00:29:35)

#2 28-03-2010 09:48:33

008
elproger
Iz: Dubrovnik
Registrovan: 10-05-2008
Komentari: 705

Re: Astra GTC

zanimljivo NEDA mi obrisat ni jednu gresku

pa nije tu nista zanimljivo................kad ima podatke od sudara kako ces obrisati greske............
pa dosta se air procesora tako ponasa peugeot,reno i sl........
netreba tebi nikakva shema samo napravi crash datu........nekad i sam pali 4 zmigavca.........
ja sam to daosad na astri h radio vise puta i netrebas skidati procesor ..........samo............expert

#3 28-03-2010 12:42:33

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

Re: Astra GTC

008 napisao:

zanimljivo NEDA mi obrisat ni jednu gresku

pa nije tu nista zanimljivo................kad ima podatke od sudara kako ces obrisati greske............
pa dosta se air procesora tako ponasa peugeot,reno i sl........
netreba tebi nikakva shema samo napravi crash datu........nekad i sam pali 4 zmigavca.........
ja sam to daosad na astri h radio vise puta i netrebas skidati procesor ..........samo............expert

ocekivao sam da mogu obrisati sve osim crash..ok u pondjeljak rjesavam pa javim

RJESENO !!!!

Zadnja izmjena od carclima (29-03-2010 20:51:07)

Board footer