Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ponekad kad se okrene kljuè i poène verglati instrument tabla se ugasi i sve bude na nuli ,kao da si skinuo klemu.....ima li koji savjet za rješenje......
masa ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
sve sam pregledao.....mislim da je nešto u samoj tabli....malo sam fulao godinu,nije 1991 nego 1997
Zadnja izmjena od TNTTUNING (30-03-2010 23:25:18)
i ja imam problem oko ovakvog kombija 96 god 2.4 motor lampicaq od ulja blinka kad dam kontakt gori stalno a kad se upali onda blinka pregledo sam pritisak dobar oba davaca ispravna jedan daje na masu a drugi prekida kad se upali pokusavo sam zice spajati na masu i nista dali bi i kod mene mogla biti tabla
Tabla je kod tebe
Tabla je kod tebe
ha ha vule, originalan si !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Mogla bi biti i tabla,pošto sam imao dva sluèaja u G III ali provjeri i napajanje sa generatora (pobuda i rpm signal)ali i ako je motor sa senzorom okretaja dizel pumpe može biti i do njega.Ako ti prekida tabla kad daš gas preko 4000 rpm onda je tabla definitivno.Dijelova za test ima sigurno pa testiraj.Pozz.
vjerovatno je tabla ali nisam niste ceprko posto mi to nije jaca strana izvadio lampicu van i izveo drugi kabal i sad radi za pet
i ja imam problem oko ovakvog kombija 96 god 2.4 motor lampicaq od ulja blinka kad dam kontakt gori stalno a kad se upali onda blinka pregledo sam pritisak dobar oba davaca ispravna jedan daje na masu a drugi prekida kad se upali pokusavo sam zice spajati na masu i nista dali bi i kod mene mogla biti tabla
Pogledaj žice do alternatora, otvori bužir pa vidi malo po žicama, hoæe tu W bit u prekidu...