Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Upravo sam skinuo katalog i uputstva za popravak Volvo kamiona, Impact Volvo v.10/2008 a iz iskustva znam da radi 8 mjeseci i onda stane pa pitam dali je neko imao iskustva sa tim programom, tj.ima li kakav crack ili nešto da radi i nakon tog perioda ? Do sada sam veæ isprobao i verziju iz 2006 i 2007, ali one su radile samo kada sam vratio datum prije poèetka instalacije.
Link za torrent je ,samo ima 34,5 Gb, ali skine se za 2 dana,
a pokreæe se preko Internet Explorera, adresa za upisati je , naime, nema klasiène ikone start.exe ili slièno (ima ali ne radi preko iste), pa nisam do sada uspio ubaciti neki program za promjenu datuma, ako neko zna kako...
Zadnja izmjena od predingli (13-04-2009 16:11:12)
Ne pitaj me ono što ne znam !
Imam isti problem sa verzijom 11/2008,pise da istice za nekoliko dana.Molim za pomoc.
samo probajte postaviti raniji datum na kompu i onda instalirati, i naravno bez spajanja na net da ne bi povratio datum. Prije je tako radilo. Ja radio u volvo servisu i mi smo tako rješavali stvari dok nismo dobili novu verziju.
napravio sam tako kad sam instalirao,sad me zanima samo da kada æe raditi Impact pošto sam bio vratio kasnije datum na pravi,imam 2 volva na održavanju pa nije ono da mi nužno treba raditi program,ali nikad se nezna kad æe trebati...hvala
Ne razumem, da li posle instalacije kad se vrati vreme na "normalno" radi ili stalno mora da se podesava datum?
Radi program normalno ako se prije pokretanja vrtati datum, upravo provjereno !
kolega predingli a i ostali koji imaju impact,jako mi sporo radi program,treba mu po nekoliko minuta da uèita stranicu kajaznam,kao da zablokira na momente pa krene opet.
Zadnja izmjena od matekk (02-04-2010 20:00:27)
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
Neznam, meni radi normalno, da te ne zeza slaba memorija ? Jel ga pokreæeš pomoæu ovako ili ?
Zadnji put sam ga pokretao prije 2 tjedna, nisam sad u radioni da probam, nemam ga na ovom kompu, sutra ti javim ali mislim da radi normalno !
je tako ga pokreèem i ja,možda mi je kompjuter veè puni na memoriju misliš ne? na C drajvu imam još 13,4gb a na D imam još 23,2 gb od ukupnih 150gb..
Zadnja izmjena od matekk (02-04-2010 20:46:08)
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)