Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Postovane kolege posto sam napokon uzeo kts interesuje me dali neko ima uputstvo na nasem jeziku da se malo poducim.neznam sta vi mislite o istom ali ja za sada nisam odusevljen.Nadam se da gresim posto ode dosta love.Pozdrav
Pirke
Kakvo uputstvo ? Pa sve te navodi, uðeš u esi tronic i sve ti piše, bar je KTS jednostavan za rad !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Koji KTS si uzeo, cime nisi odusevljen KTS-om?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
pa nisam jos siguran stalno me zeza te nece hardver te trazi vanjsko napajanje i mislio sam malo da nesto procitam posto kad mije majstor koji je instalirao pricao ja nista nisam upamtio jer mi je sasuo milion informacija.uzeo sam 540
Pirke
Koji KTS si uzeo, cime nisi odusevljen KTS-om?
e ovo zelim da cujem...ja planiram da uzmem uni dijagnostiku i kts mi je najblizi ali ovdje citam o masi nekakvih drugih diajgnostika, cas lunch i slicno a kts slabo ko pominje...
Nov ili polovan.Ako je nov jer obavezan legalan softver.Ja se jos mislim koj da uzmem ali posto smo blizu uzecu Bb ili texu pa moze neki dogovor ako ti zaskripi ja dodjem a ako kod mene nesto nece ja te pozovem i tako.Inace da kupis sve nije moguce a i ovde da uzmes nekom pare je nemoguca misija.Kriza teska ali ce se izborimo.Pozdrav.
Zadnja izmjena od DUKI (12-04-2010 23:55:13)
Pa ja neznam da ti to kazem ali prvi utisak rada sa kts om nije ostavio utisak nesto mi je spor te pricekajte ovo te ono ,nesto prevedeno nesto nije a esi bogami kosta debelo .mozda kad se naviknem moje misljenje ce da se popravi.a kupio sam ga bas zdog komentara da je lak i prost za pocetnike.pozajmljivao sam brajan bi od kolege i mislim da je prakticniji e sad vreme ce pokazati nazad vise nema.valjda ce se javiti ljudi sa iskustvom.pozdrav
Pirke
pozz.
koristim kts 530 vec par godina. ja sam zadovoljan.
sto se tice uputa imas u njemu ako si uzeo orginal. mislim cim udjes u esi otvori ti se prozor "prvi koraci"
samo dobro prcitaj i nema frke
nisam imao tih problema sto navodite
svidjet ce ti se
vidjet ces
sretno
Zadnja izmjena od jaranika (13-04-2010 00:20:46)
Nov ili polovan.Ako je nov jer obavezan legalan softver.Ja se jos mislim koj da uzmem ali posto smo blizu uzecu Bb ili texu pa moze neki dogovor ako ti zaskripi ja dodjem a ako kod mene nesto nece ja te pozovem i tako.Inace da kupis sve nije moguce a i ovde da uzmes nekom pare je nemoguca misija.Kriza teska ali ce se izborimo.Pozdrav.
Ma uzeo sam nov i legalan softver bar ce biti do nove god.a za saradnju nema problema javi se na pp ili ul dubocica kod vrtica broj 87.
Pirke