Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dali netko od kolega ima shemu interface-a pomocu kojeg se moze spojiti na stag-100 jer sam danas probao sa interface-om kojeg koristim na stag-200 i nece se spojiti na njega a plin je skroz krivo postelan pa bi trebao to malo popraviti da se moze normalno voziti sa autom.....
hvala
interface stag100 stak 200 i 300 su isti
hmmm....ako su isti zakaj se nemrem spojiti na stag 100...program je sa orginal cd-a sa kojeg sam instalirao i program za stag 200 i on radi....
mislim da ti je samo potrban drugi sofware za stag 50,100 i 150.Ima na netu,verzija je v1.81.....
neznam Edo kod mene radi interface sa svim ac programima najobiènije sa max i par kondezatora i to je to
pa i ja imam takav i nece raditi sa stag 100 a za program imam orginal cd od stag-a i sa njega sam skinuo program.....jedino kaj nisam siguran u shemu spajanja jer on ima onaj 8 pinsku uticnicu na samom kompu.....imas li ti kakvu shemu kak se on spaja pa da vidim da nisam u tome gdje pogrijesio.
stag 50,100.150,200 imaju utiænicu sa 8 pinova na ecu i imaju isti raspored +12-gnd-rx-tx nikada mi nije pravilo prblema ako je centrala ok
ja sam radio stag 200-4 i ona ima izvucene zice za dijagnostiku van na konektor....nema te uticnice na ecu-u...
Mora to edo da radi,nesto ti tu drugo nije u redu.Ja doduse imam originalan interfejs ali je to u principu klasika i njihov cd i sve radi,ali izgleda da ti centrala nije u redu
pa jel moguce da auto radi na plinu ali da je neispravna centrala i da se nogu spojiti na nju.....ustvari problem je sljedeci....auto samo prebacuje sa plina na banzin na 3500 okretaja i to sam htio preprogramirati jer ovo nije za voziti jer kad se doda gas i prodje preko 3500 okretaja prebaci na benzin i onda ako se salta brzina i pusti gas onda prebacuje natrag na plin i zacukne...tako da ga je grdo za voziti a inace radi na plinu ok...
moguæe je da nevalja centrala a da radi na plin a nemožeš se povezati imao sam par puta problem
jurica daj mi reci imas li ti mozda koji sadrzaj iz atmege koja se nalazi u tom stag100 a da je ispravan pa da probam ovu preprogramirati pa se budem mozda mogao onda spojiti na nju
edo moram pogledati jeli imam koju centralu da išæitam dugo nisam ugraðivo stag 100 pogledam ti pa javim na mail
aj pogledaj pa javi ili posalji na mail jer je ovo koma se voziti kad stalno prebacuje na benzin....
evo da javim da sam rijesio problem sa ovim plinom i sa spajanjem na njega.....naime problem je bio sljedeci.....izgleda da mi crkava maticna ploca na lapu i seriski port ne radi kak treba....a ipak radi ali brljavi tako da se nemogu spojiti sa nekim programima na neke aute. danas sam uzeo drugi lap koji imam i spojio sam se na ovaj plin iz prve i sve postelao i auto sad radi ok.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka