Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Peugeot 307 2004g nije imao CD orginal kad je kupljeno auto i nabavio sam polovan Clarion.Prvo je bilo bip-bip i to je rjeseno dijagnostikom.Problem je,sto osvjetljenje na tipkama je stalno upaljeno i nemoze se nikako ugasit,ka se izvadi kluc i kad se zakljuca na daljinski sve se ostalo u autu ugasi ali osvjetljenje na njemu ostaje i izvlaci aku.Dali je Clarion crko ili???
Pozdrav
@Njuhe nisi napisao o kojem se radiu modelu radi sto si trebao, nego da predjem na stvar evo i razlog zbog kojeg sam stavio u pravilniku da u naslov teme mora doci model radia,da znam model znao bih jel ima pin za osvjetljenje koji se spaja sa prekidacem za poziciju ili ne???mislim da sam ti odgovorio na pitanje
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Poledacu danas tacnu oznaku ,ali sam ga ubacivao i u drugo auto,i cim se spoji napajanje odma radi osvjetljenje,tako da sam zakljucio da je do njega.Posto je sve ostalo OK,sta predlazes kao rjesenje?
pozdrav
Sta podrazumevas pod napajanje? Na koliko mesta na prikljucku imas +12v.
Jel to fabricki originalni radio za taj auto, i ti ga prikljucujes na originalni fabricki connector ?
vjerovatno da ima posebno +12 samo za osvjetljenje koje se spaja na poziciju auta sto je normalna stvar kod vag vozila znaci kad upalis poziciju pali se komplet rasvjeta centralni greben tabla i sam radio sa njom
pozz...
Naravno da je Clarion fabricki CD,i prikljucujem ga na orginalne fabricke prikljucke.Oznaka na njemu je PU-2358A.Danas sam posudio da probam jedan Clarion oznake PU2471A(G)i prikopcao na fabricke prikljucke.Ovaj radi bez problema osvjetljenje se gasi.
pozdrav
imas li na njemu naljepnicu kakav je konektor euro ili??pogledaj ako ima naljepnica sa pinoutom gdje mu je pin za osvjetljenje tu ocito imas fixno 12
Problem je rjesen s drugim CD.
pozdrav
Drago mi je da je reseno, izgleda da je radio bio u kvaru.
Proverio sam u service manual, konektori su isti za PU-2471 i za PU-2358.
Zadnja izmjena od wilco (21-04-2010 23:50:32)