Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok....
Imam jedan problem sa autoradio od mercedesa model BE6093,naime upali se radio i pojavi se samo logo od mercedesa i nakon nekih 10-tak sekundi ugasi se,mislio sam da je problem sa autoradio no meðutim izgleda da nije jer sam sa dijagnostikom pogledao i nasao greske koje mozete vidjeti na slici pa sam dobio informaciju da radio ne radi radi ovih grešaka,pa me sad zanima dal mi netko moze pomoci savjetom kako i sta dalje?
Hvala....
Rjeseno je by my self
Hvala svejedno barem na citanju
a kaj je bilo ak možeš reèi?
Zadnja izmjena od matekk (23-04-2010 19:58:16)
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
druze nemoj se ljutiti ali sta ti je ovo "BE6093" ?drugo bez ikakvog objasnjenja ti trazis resenje problema , bez objasnjenja dali on ima nekih komponenti na mostu itd itd , ja ti mogu reci da imas problem na mostu prouzrokovan ostecenjem optickog kabela ili crkavanjem neke komponente na tom istom prstenu , ali kakvo ofrlje pitanje takav odgovor
ps : vazno je da si resio
Zadnja izmjena od dobri (24-04-2010 02:53:44)
Ne ljutim se.....pa lijepo gore pise da je model autoradia BE6093,kako to mislis bez ikakvoga objasnjenja,pa objasnio sam sve sta se desava i kako se ponasa sto sam jos trebao objasnjavati ne razumijem? al dobro nebitno je .....bitno da je rjeseno i to je to .....
hvala svejedno
@dobri da si ukucao na google BE6093 znao bi o cem tango prica
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
aaa comand aps sorry ja malo zalutao posto radim u 99 posto slucajeva mercedese pa zaboravljam da postoje i druge oznake jos jednom izvini
poz