Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav kolege,
da li je radio neko od vas kilometre na gore pomenutom autu.Interesuje me da li neko moze da mi pomogne oko kalkulacije kilometra u bsi-u. U pitanju je eeprom AT 24c128 , BSi je Valeo,godina 6/2009. Damp je u prilogu.
Hvala unapred
nije problem samo napisi koliko km ima i na koliko tribas!!!!! rijesicemo!!! ima nas dosta na ovom forumu koji se bavimo sovim poslom!!!!
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
po meni bi triba imat 65.789 km ?????
lucky hvala na brzom odgovoru sada je 65790 treba mi na 2600 a sto se tice tvoje pomoci u tebe ne sumnjam zato ovaj forum i postoji da jedni drugima stojimo na pomoci ane samo pojedinima...
Pozdrav
po meni bi triba imat 65.789 km ?????
po tebi ili po DP3?
Zadnja izmjena od Tachomat (29-04-2010 13:19:38)
evo care 2.600 km
probaj pa javi ja mislim da je ok!!!
Hvala lucky po tebi ili po DP3 bilo kako bilo probam pa javljam... tachomat posto vidim da se ukljucujes da pomognes hvala na tome kako resavas ovaj model ako nije tajna a i za tebe lucky isto pitanje?
pozdrav
ja upisem taj sadrzaj u prazan eprom i neka radi uredaj svoje zato sam ga kupio i platio!!!! a tachomat ti si vec duze u ovom poslu mi se tek ucimo !!! ali hvala bogu, nama pomazu uredaji koji su za nas napravljeni sto neznamo sve pjeske da izracunamo ali polako ucimo se tek!!!!! nije se nitko naucen rodio !!! kako kaze švabo - langsam aber sicher - polako ali sigurno !! bitno je doci do cilja!!
Zadnja izmjena od lucky (29-04-2010 13:30:26)
Bas tako,a dobro tachomat mozda ima neki operativni sistem koji mi nemamo i u njemu neki poseban calculator...polako procurice informacija sa cime radi ustvari recice nam on sam....
da,OS je TachomatXP i njegov calc
taho sigurno je tako ma ne sumnjam ja u tebe...hvala na odgovoru u savkom slucaju!
pozdrav
lacky reseno je.hvala ti morao sam prepraviti svoj file jer mi je nedostajo veci deo dampa.
pozdrav
èovjek se snašao,vjerovatno nije imao 24c128 pa je upisao u 24c32
nije nego iman 24 c128
bitno je da si rjesio!!!! a u pravu si osta mi je pola file nisam ti ga pribacio!!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka