Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Forum je pun problema sa pežoima, pogotovu 307, a npr. citroen C5, koji ima isti motor, fap, kvaèilo... niko skoro i ne pominje. U èemu je problem sa 307?
Zadnja izmjena od zole72 (29-04-2010 16:35:04)
Forum je pun problema sa pežoima, pogotovu 307, a npr. citroen C5, koji ima isti motor, fap, kvaèilo... niko skoro i ne pominje. U èemu je problem sa 307?
Možda u tome što puno više ljudi vozi peugeota 307 nego citroena C5!
Takodje mozda zato sto je C5 za malo stariju raju pa je prosjek godina kod vozaca C5 veci u odnosu na prosjek godina vozaca 307-ice te im je mrsko kukati po forumima
meni osobno je žao vozaèa koji voze PSA aute tješite se samo
Ne pitaj me ono što ne znam !
meni osobno je žao vozaèa koji voze PSA aute
tješite se samo
I meni je žao vozaèa koji voze njemaèke automobile pa mogu spavati noæu zbog kradljivaca!
Auta se prave u Nemackoj i Japanu i to je to
Zadnja izmjena od tech (29-04-2010 19:34:32)
FAP remover
Pa vidim proslaviše se na F1
Ubaci èovek mercedesov motor u Hondu i postade svetski prvak.
Nekada su se pravila kola u Japanu a sada se uglavnom povlaèe.
Na popravke.
Auta se prave u Nemackoj i Japanu i to je to
Nemaèka,to moram da priznam.
Zadnja izmjena od Bacha (29-04-2010 22:24:17)
vidim da se vode polemike oko francuza i njemaca samo znam da renault ima veliku povijest u auto moto sportu od nekada alpini do f1 sa benetonom williamsom sada sa redbul i kao samostalna momèad imaju svi renaultove motore tako da neznam koji su bolji francuzi ili njemci
vidim da se vode polemike oko francuza i njemaca samo znam da renault ima veliku povijest u auto moto sportu od nekada alpini do f1 sa benetonom williamsom sada sa redbul i kao samostalna momèad imaju svi renaultove motore tako da neznam koji su bolji francuzi ili njemci
Slobodno možemo dodati PSA grupaciju i WRC šampionat,ako se slažeš Jurice.
Dobri su jedni i drugi sam o je razilka što se kome sviða.To vam je postalo isto kao i kupovina televizora dva stoje u izlogu kupiš obadva jedan se stalno kvari a onaj drugi nikada. Strvar je sreæe ja imam par mušterija sa 307-com jedan ima uvijek neki problema a ovi nikad , eto to ti je seræa kada kupiš s............ Polemika se uvijek vodila izmeðu francuza i njemaca to moraju odluèiti potrošaèi jer što njemac napravi traje uz veliku pomoæ majstora živjeli jer i majstori moraju mod neèega živjeti.