Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pozdrav svim clanovima,
imam problem sa airbegom golf III nikako da ugasim lampicu od njega,ni preko dijagnostike,pa ako ima ko da mi da kakvu ideju.
A koja je greška, ta preko dijagnostike?
osim što lampica gori.
Ne Prijavljuje Ni Jednu Gresku Lista Gresaka Je Prazna Golf Je 1993 Godiste A Kad Pokusavam Preko Dijagnostike On Ugasi Na Kratko I Opet Je Upali To Se Sve Desava Posle Zamene Uloska Brave Ulozak Je Zamijenjen Pre Nekoliko Dana A Covek Je Dosao Danas Pozdrav Svima Na Forumu
kojom si dijagnozom gledao greske u airbag-u,ako lampica gori zabiljezio je gresku...
mijenjan ulozak brave sumnja pada na spiralni kabl ispod volana jer posle zamene nije vodjeno racuna o centriranju spiralnog kabla.
@)).....
dijagnostika je vag-com od ros tech 812 a spiralni kabal je ispravan jer sam pregledao a i da bi bio siguran stavio volan na drugi auto i radi normalno a gresku ne javlja ni jednu pokusavao sam vise puta ali bez rezultata
Vrlo moguce da je neko brisao crash pa pobrljavio,a inace te centrale su stare po 15 god pa svasta treba ocekivati od njih.Najbolje da probas da je isprogramiras.pozz
Toni postavi oznaku centrale
evo na kraju sam uspio da procitam gresku. greska je 00588 airbag igniter driver side N95 A NIJE HTIO DA CITA GRESKE ZBOG PREKIDA KABLA NA DEKU 2-2 TO JE SANIRANO I SAD JE PROCITAO GRESKU ALI NECE DA JE UGASI
Zadnja izmjena od toni77 (01-05-2010 11:42:52)
Ja sam imao primer sa istom greskom u pitanju je bila 6N0 909 603 vw2 centrala i morao sam je promeniti na kraju drugom.probao sam da upucam i drugi damp ali nije uspevalo.tako nemoj gubiti vreme nadji drugu centralu na otpadu i zameni je.
pozdrav
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka