Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
imali ko iskustva sa ovim alatom.jeli isto sve kao i za auta ili ima jos neke razlike ,
ako neko vec ima volio bi znat kakva su vasa misljenja i dali to moze sta uradit na ovim novim kamionima
texa axone 2000
Zadnja izmjena od koyot (13-03-2010 17:11:35)
atm tuning
electronic key
------------------------
Ja radim kamione sa Navigatorom. Mislim da je to vjerojatno najbolji uiverzalni tester za kamione, prikolice autobuse i dostavnjake. Radio sam MAN, Iveco, Neoplan, Mercedes i još neke. Uglavnom moraš uzet u obzir da zadnja verzija pokriva veæinu modela do oko dvije godine u natrag.
taj navigator sam issto gledao danas .taj tip kupio sebi navigator a texu bi prodao pa reko da se malo raspitam dali to vrijedi kupit ,mada i texa axone ima placene updejt za ovu godinu ,samo neznam posto je to dosta staro dali radi i preko can linije
atm tuning
electronic key
------------------------
kolega mi ima axone i radi sve osobne do 2009. Pa bi tako trebalo bit i sa tim tvojim. Probaj ga na kakavom Ivacu iz 2005, on je na canu. Ili mi daj kakve podatke sa njega, pa ti mogu ispitat.
hvala kolega javim ti u ponedeljak .nisam ga jos kupio posto neznam sta moze radit i nisam bio siguran to sa can comunikacijom
a najvjerojatnije da cu ga uzet izgleda mi dosta povoljno
atm tuning
electronic key
------------------------
poprilièno sam siguran da radi, al ako i malo sumnjaš, povuci ruènu pa pošalji podatke da ti provjerim.
kod putnickih texa axon i texa navigator ne rade isto, bez obzira sto imaju isti software, ja imam i jednog i drugog, axon sporije cita i u neka vozila npr. forda slabo cita dok navigator brze duplo radi i cita forda i renaulta savrseno, moslim da je rjec o hardveru.
moj ti je savjet uzmi sebi ipak navigatora.
Zadnja izmjena od eli (14-03-2010 01:00:54)
Pozdrav dobri ljudi, imam pitanje u vezi Texa Navigator Mobile dijagnostičkog uređaja. Prvenstveno me interesuje za dijagnostiku teretnih vozila. Našao sam polovan uređaj koji u sebi ima instaliran putnički i teretni program stim što nema kablove za dijagnostiku teretnih vozila.
Prodavac (čini mi se da je član i na ovom forumu) nije mogao da mi kaže nešto konkretno jer nije koristio uređaj za dijagnostiku teretnih vozila već samo za putnička i, kako on kaže, uglavnom je radio na "bockanje", i sad mene interesuje da li je moguće raditi dijagnostiku teretnih vozila po principu "bockanja" u odgovarajuće pinove na dijagnostičkom konektoru sa postojećim kabelom za putnička vozila ili mora da se ima odgovarajući kabel za teretna vozila?
Sale
kod putnickih texa axon i texa navigator ne rade isto, bez obzira sto imaju isti software, ja imam i jednog i drugog, axon sporije cita i u neka vozila npr. forda slabo cita dok navigator brze duplo radi i cita forda i renaulta savrseno, moslim da je rjec o hardveru.
moj ti je savjet uzmi sebi ipak navigatora.
tocno imao sam axsone 2000 a sada imam axone direct .
kakva je tu usporedba?
Pozdrav dobri ljudi, imam pitanje u vezi Texa Navigator Mobile dijagnostièkog ureðaja. Prvenstveno me interesuje za dijagnostiku teretnih vozila. Našao sam polovan ureðaj koji u sebi ima instaliran putnièki i teretni program stim što nema kablove za dijagnostiku teretnih vozila.
Prodavac (èini mi se da je èlan i na ovom forumu) nije mogao da mi kaže nešto konkretno jer nije koristio ureðaj za dijagnostiku teretnih vozila veæ samo za putnièka i, kako on kaže, uglavnom je radio na "bockanje", i sad mene interesuje da li je moguæe raditi dijagnostiku teretnih vozila po principu "bockanja" u odgovarajuæe pinove na dijagnostièkom konektoru sa postojeæim kabelom za putnièka vozila ili mora da se ima odgovarajuæi kabel za teretna vozila?
Sale
moze se raditi na bockanje samo to je nekad komplicirano i zahtjeva vremena...............
eli napisao:kod putnickih texa axon i texa navigator ne rade isto, bez obzira sto imaju isti software, ja imam i jednog i drugog, axon sporije cita i u neka vozila npr. forda slabo cita dok navigator brze duplo radi i cita forda i renaulta savrseno, moslim da je rjec o hardveru.
moj ti je savjet uzmi sebi ipak navigatora.tocno imao sam axsone 2000 a sada imam axone direct .
kakva je tu usporedba?
direkt je lijepa igracka kada sam kupovao navigatora imao sam priliku da ga vidim. Je si li i ti iskoristio pravo staro za novo.
Zadnja izmjena od eli (03-05-2010 01:07:34)
moze se raditi na bockanje samo to je nekad komplicirano i zahtjeva vremena...............
Hvala na odgovoru. Raspitacu se koliko bi kostao set kablova da se dokupi.
Sale
Ja imam texu axeone 2000,odlicno funkcionira,i odlicno odracuje svoj posao!Samo stata,malo je spora.Ona je medju naj boljom autodiagnostikom na svijeti...
imam ja torbu kamionskih kablova
da se i ja ulkjuèim u temu,došao je kod nas u firmu jedan momak iz zagreba prošle godine negdje u desetom mjesecu da pokaže tu texu ali za scaniu nije imala baš funkcija,nije se mogao ni servis resetirati naprimjer..uglavnom naglašaval je stalno da se na man kamionima može poništiti servisni interval i još par funkcija ali nije baš za scaniu ova dijagnostika po meni. probavali smo na ategaèima neke greške oèitati i djelovala je prešturo nekako,sad ili nije baš mogao taj lik objasniti kak trba jer i sam veli da se ne služi njome previše a i posudil je od neke firme laptop i kablove.
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
koristi li iko ovu verziju 36 sto je nedavno izasla, zanima me jesu li je prosirili kako
Ja imam texu axeone 2000,odlicno funkcionira,i odlicno odracuje svoj posao!Samo stata,malo je spora.Ona je medju naj boljom autodiagnostikom na svijeti...
kupi vecu karticu ubrzaces je, jos da vidis kako radi "direkt i navigator" razbolio bi se, znas da su reno i ford poznati problemi ove igracke se igraju i sa fordom i renom.
Zadnja izmjena od eli (06-05-2010 22:36:33)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka