Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
a ti nisu losi koakti ispod suvozacevog sice??
tu su bile neke fabricke greske sad neznam dali je i tvoj model u toj skupini .pogledaj na njihovoj oficialnoj stranici
atm tuning
electronic key
------------------------
u centrali je upisana crash data makar nemaš nikakve greške na dijagnozi i nije izletio jastuk,dosta èest sluèaj kod starijih 206-ica...znaèi centralu van na popravak
jesi siguran da imas airbage??da nece otpori izletit ... kao sto tacho rece centralu na reparaciju
UCOT - Universal Code Off Tool
Lijepo prelemis s lampice od ulja zicu i dovuces je do zarulje od air baga....i sve bude ok.....
Lijepo prelemis s lampice od ulja zicu i dovuces je do zarulje od air baga....i sve bude ok.....
mislim da bi ovakve profesionalne ideje trebalo da zadržiš za sebe...bolje reæi da nešto neæeš,ne možeš i ne znaš napraviti nego da netko ostane bez glave...
Taho je skroz u pravu.
Molim da se ove pijaène gluposti ne pišu na ovakvom forumu.
mmirko napisao:Lijepo prelemis s lampice od ulja zicu i dovuces je do zarulje od air baga....i sve bude ok.....
mislim da bi ovakve profesionalne ideje trebalo da zadržiš za sebe...bolje reæi da nešto neæeš,ne možeš i ne znaš napraviti nego da netko ostane bez glave...
Ja zato uvijek kazem da je bolje ne dati nikakav savjet nego dati pogesan savjet!
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka