Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze li ko da izracuna kod iz ovog dampa
Ako hoces iskren odgovor postavi iskreno pitanje
Probaj code 1222, ako ne uspe daj vise podataka sa radia?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
radio je
BP 7 640 376 316. Nije otisao u safe mod ali se bojim da ako vise puta ubacim pogresan code da ce da blokira i onda moram da ponistavam pokusaje. Nemam kalkulator da probam iz serijskog broja . Ako neko moze neka izracuna code i iz serijskog pa da probam da ga otkljucam jer kazem jos jednom nije otisao u safe pa jos imam fore da lupam kodove.
Nisi rekao jesi probao da unese ovaj code, ako ga niko nije radio tj. pri dekodiranju promenio code, onda je ovo pravi code 1222, pa moras da pokusas ne moze drugacije, ako blokiras resetovacemo counter no problem?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Nije 1222. Kad ukucam taj kod pise wait ....(e sad koliko da cekam bog ce ga znati)
Jel se u njemu nalazi smd eeprom 24c08, kojim prog. si iscitao ovaj dump?
jeste 24c08. citano je sa pony softverom. A programator je obican rucni rad, orange ili orindz
Zadnja izmjena od чип (12-05-2010 01:19:58)
nestigoh ranije cip iz ovog dampa neces nikad code dobiti neznam odakle makkki79 izvukao racunicu za 1222
sn nemoze zbog pravilnika, kad si vec to odradio napravi jos i motorola cracker jer ti je u 11PA8 code kao i sam counter
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
E motodrolju ce mo sutra da citamo. Na pogresnom mestu sam trazio code.
dobio si smjernicu dalje je do tebe
UCOT - Universal Code Off Tool