Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
moze li mi ko odgovoriti dali stimaju alu felge sa e36 na e39 bmw-a?
fizicki pasu ali ti dubina felge nije ista....tako da ce ti vjerojatno biti felge uvucene unutra i auto ce ruzno izgledati.....narano ako se radi o orginal felgama a ne da je netko vec nekaj metao na taj e36 jer onda neznas kaj je metnuto....a na prednjim kotacima postoji u tom slucaju mogucnost da kod punog lijevog ili desnog da nutarnji rub gume struze po kraku sasije.
Nepase ti centralna rupa,kod e36 je manja,morao bi je prosisiti.
Ne pašu uopæe, nije isti ET a nije ni promjer centralne rupe. Ali, može se srediti! Ja imam E39 i na njemu felge od E36. Evo kako; E39 ima ET18 a E36 ima ET35 cirka, znaèi trebaju ti distance od 20 milimetara debljine za E36 i na njima proširiš unutrašnju rupu( onu koja naliježe na koèioni disk ) na promjer glavèine od E39. Uz to kupiš i šarafe duže 20 milimetara i to je to! U prilogu sam ti skicirao kako je to u presjeku, nemojte zamjeriti na drhtavoj ruci u kasne sate
Crno je original, a crveno je ono što tokar dodatno skine. Ja sam tako sa dimenzija guma 225x60R15 koje su bile original uskoèio u šlape 245x45R17 i to je po meni maksimum što stane bez zahvata na blatobranima, bitno je da su distance od 20mm jer æe inaèe gume negdje strugati. Pitaj ako ti još šta bude trebalo..
Pozdrav
uredu,zahvaljujem na odgovorima, znaci da nekupujem alu felge od e36, samo e39, nebih prepravljao nista!!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka