Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
prilikom startovanja primetio sam da se ne èuje benziska pumpa u rezervoaru,nakon više pokušaja i predleda osiguraèa pri èemu nisu naðeni nedostatci auto je naprasno prostartovao .ne pali ni jednu grešku na tabli ,a ovo se ponovilo i naredna dva dana.da li neko ima neku ideju?
pozdrav. da li si majstor ili stranka
ako je senzor onda nema ni iskre,moze bit pumpa,instalacija,ecu,rele pempe,imobilajzer itd...
tako je, da je do senzora radilice ne bi bilo iskre a ni goriva... krenio bih od instalacije pa sve ostale elemente sto je kolega "MARIOFIAT" nabrojao
Kada ti sreca okrene leda, sutni je u dupe!!!
Najbolje ti je na dijagnostiku, pa test aktuatora i tacno ces da vidis dali radi pumpa ili ne. Isto tako ces i vedeti dali je do senzora radilice ili totalno nesto drugo?
Zastitimo decu u saobracaju
Ma pumpa najvjerojatnije poèela zezati, malo radi malo ne, ja sam jednu nema dugo izvadio na astri i probam, ne radi, stavim novu i radi a staru onak iz zezancije bacim na pod i probam na akumulator i radi
Ne pitaj me ono što ne znam !
Meni isto mirise na pumpu,kad stane skroz bice mu jasno sta je ali mozda ga negde ostavi
ako ima iskru pumpa je u pitanju
bio je senyor radilice,hvala svima na pomo'i pozdrav
Bilo bi lepo kada bi barem znali kome smo pomogli. PROFIL popuni, trebao bi neko drugi da opominje vezano za to, ja sa moje strane vise necu pruzati nikom pomoc bez popunjenog profila. Neznam dali je to toliko tesko
Zastitimo decu u saobracaju