Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
imam jednu cudnu situaciju.....radi se o fiat marei 2.4 td koja je bila razbita i otvorili su se jastuci i napeli se zatezaci pojaseva.....auto sam slozio i sad me zbunjuje zasto ne svijetli na instrument tabli lampca od airbag-a....nista po centrali nije dirano jer je auto dosao kod mene taj dan kad je bio razbi pa mi je ovo malo nejasno.....
jel ko ima kakav takav slican slucaj?
A dali je uopšte ima, možda je izvaðena?
dijagnostika sta kaze?
A dali je uopšte ima, možda je izvaðena?
tocno ili je crkla sijalica
Zadnja izmjena od 008 (18-05-2010 23:40:04)
Provjeri da li procesor airbaga dobija napajanje.
Zadnja izmjena od sehovacnikola (19-05-2010 00:08:43)
lampica je na mjestu i ispravna je.....probao ju je zamjeniti sa lampicom od akumulatora i opet ne svijetli.....procesor dobiva napajanje.....ustvari meni je i bolje kaj nista na svijetli ali mi je jako cudno kako to da nista ne svijetli a svi su se jastuci pootvarali...
izletila centrala sa airbazima
UCOT - Universal Code Off Tool
pa jesi gledao vodove do lampice? jesi odletovao lampicu i mjerio na ploci dali uopce dolaz napon do te lampice? imaju li vodovi spoj dobar? sve si to pregledao i izmjerio?
procesor kolega,i naj verovatnije ces morati traziti bas takav po broju,ja sam se tako mucio i dok nisam bas po broju nasao nisam resio problem,a taj procesor zna praviti problem i kad auto nije lupan nego crkne iz cista mira
lampa bi trebala goriti i bez procesora............
tako nesto tu ne stima...........
nije uopce stvar u reklamaciji nego mi je bilo cudno da ne svijetli lampica a svi su se jastuci pootvarali
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka