Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Danas su mi dovezli ovaj auto jer nece da upali,kada dam kontakt,odradi kombinovani rele,kada zaverglam,nece da baci struju i ne radi pumpa za gorivo,na terminalu 11,kada dovedem masu preko probne lampe, na kombinovanom releju,ukljuci pumpu,ali opet nece da upali,menjao sam i senzor radilice,ali nista,na ECM,je radjen immo of,ali odavno,i nije imao problema,a ne mogu da probam drugi komp.zbog imobilajzera,pa ako neko ima neki predlog sta dalje da probam
el si proverio osigurace?
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Jesam,svi su ok
Provjeri kablove od senzora radilice do Ecu. Nece ti dati signal releju pumpe, diznama i bombinama ako Ecu ne prima signal sa senzora. Ako je auto klemano postoji mogucnost da se ecu opet zakodira. Neznam tacno za Pezoa, ali imao sam jedan takav slucaj.
prvo proprati instalaciju od ecu-a imao sam par slucajeva na njima da zica istruli i otkine se. ako imas semu lako ces se snaci
Imam semu,sve sam proverio i sve je ok,evo sada sam se cuo sa jednim kolegom,ima ECU sa uradjenim immo of pa cu da probam sutra,najveci mi je problem sto nemam dijagnostiku za njega,pa ne mogu da ga ocitam,jedino da probam sa visom,ali koliko vidim,moracu da kupujem opremu i za to
ako ti je prikljucak problem mogu ja sutra da pogledam u esi-ju pa da ti javim kako da ga spojis sa bockama. tu je onaj 30to pinski ako se ne varam