Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
Nemoj kolega da se brineš tko radi taj i griješi svatko ko radi taj i griješi nema èovjeka koji nije pogriješio u bilo kojem radu kaže se i sveæenik služi misu pa pogriješi danas je ljubomora najgori problem ljudi vide da nosiš bolje cipele odmah su ljubomorni a ne da govorimo o uspijesima tokom rada
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
pa i to je sve tacno sto ti kazes ali ja tu nisam pogrijesio nigdje osim sto sam se toga prihvatio...nigdje u radu nisam napravio gresku ali kad radis sa ljudima koje se nerazumju u ono sta radis onda im je nemoguce objasniti u cemu je problem.
Ali takav mi je posao,sta cu,moram sa tim da zivim
idemo dalje...
Kolega nemoj da te pogadja sta pricaju okolo.
Ja jos nisam sreo majtora koji do sada nije nesto pogresio.Gresio sam i ja svi mi gresimo i ucimo iz tih gresaka.
Meni se do sada uglavnom greska desavala kad sam hteo nekom da pomognem to jest da PRAVIM PITU OD G....A.ALI sta ces magare je 30god. islo unapred mozes ga ubiti ono nece ni metar nazad.
Pozdrav od vase i kuliraj.
krvolok znas sta mislim dase bojis da ne ostanes bez posla hhha. i ja sam se na placivo cipova dasam i sam naucijo cipirat ?
@santino2010:
Hoces li konacno sta pametno/korisno napisati ?
krvolok znas sta mislim dase bojis da ne ostanes bez posla hhha. i ja sam se na placivo cipova dasam i sam naucijo cipirat ?
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
ma jel vidis kolko kasni---da nekazem koliko je zaostao----za temom naravno
Normalno sa temom, kad se pravopis ovde ne pregleda...
When you have everyting under control, youre not fast enough!
onaj lik mixi ili kako vec mi je poznat sa elitesecurity i bavi se istim sistemom prozivke a isto nista konkretno nije rekao,a ovaj komentar od santina nema bas nikakvog smisla i to znam jel zivim u gradisci,,,,,,,,,,,,,,,
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka