Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Znaci svirena mi prekida, nekad radi a nekad ne. Problem je na volanu 100 %. Sad ako neko zna kako se skida onaj prednji dio na volanu, vidio sam da sa donje strane imaju dvije rupe. Da li to ja smijem skinuti i kako.
prvo moraš skinuti airbag s volana, kroz rupe s ravim šarafcigerom, imaš kao feder žicu koja ga drži, kad nju pomakneš iskoèi volan, pa onda volan, i onda cijeli modul s ruèicama ide dole, a tu je i spirala unutra.
Ne moram valjda sve to skidati da bi dosao do prekidaca svirene, znaci to je ipak malo teze uraditi
Ne moram valjda sve to skidati da bi dosao do prekidaca svirene, znaci to je ipak malo teze uraditi
Ma imaš lakši naèin, evo veæ je bilo rjeèi o tome
Ne pitaj me ono što ne znam !
da bi ispitao prolaz spirale moraš skinuti i volan, jer prekidaè za sirenu ti nemože pokazati grešku na diagnostici, jer je on inaèe otvoren, pa ako je napukla zavojnica uvjek je otvoren strujni krug.
U mene svirena povremeno, kad prekine malo udarim u volan i proradi. Mene samo zanima mogu li nesta zeznuti kad skinem onu plastiku sa volana naprijed gdje se nalazi znak pezoa i kako se ono skida posto imaju dvije rupe odozdo
Zadnja izmjena od milanovicmilann (05-06-2010 19:45:39)
naravno da ne moras, ispruzi se kod majstora pa nek on lomi glavu..
U mene svirena povremeno, kad prekine malo udarim u volan i proradi. Mene samo zanima mogu li nesta zeznuti kad skinem onu plastiku sa volana naprijed gdje se nalazi znak pezoa i kako se ono skida posto imaju dvije rupe odozdo
ne bih ti preporucio da skidas spiralu ako vec nisi, jer ako je ne vratis kako treba nije samo da neces imati sirenu vec ni airbag
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
I sirena na mom autu isto tako radi,sa prakidima,al pošto neæe niko da plati da je popravim,ja je ne diram veæ dve godine.Kad radi,dobro je kad neæe,jebiga neæe.................
Ok necu dirati nista, kad budem isao u servis neka oni poprave
Kako mislis iznenadjenja
zracni jastuk
Kada ti sreca okrene leda, sutni je u dupe!!!
Kakve veze ima zracni jastuk sa svirenom
Kakve veze ima zracni jastuk sa svirenom
Javi se druze Hrvoju,ima deèko odliènu literaturu.
Treba ti,veruj mi.
ko sta ti kolege kazu prepusti to nekom iskusnome najjeftinije ces proci ako ides skidat sam a nemas iskustva stim stvarima stvarno bi moglo biti iznenadjenja po tvojim pitanjima vidim da nemas bas iskustva s tim pa ti je bolje da ne diras .to ti je moj savjet a vidim da ti i drugi kolege slicno savjetuju ,pozdrav
u radu je spas a spasa nema
Treba pustiti covjeka da uci na svom autu, pa i ako pokvari uvjek ima majstor i drugi rezerni dio. Kako kazu na greskama se uci!
Upravo tak, samo neka radi, na greškama se uèi !
Ko je rekao da se ne razumim, mnogo sam stvari na njemu napravio sam. Bio je neki problem sa vucom i 5 ovlastenih servisa su po citav dan pravili i nisu umjeli da naprave i ja dignem haubu i napravim za 10 minuta. Eto sta su iskusni majstori, pola od njih samo prica a nema zive veze.
Onda samo naprijed skidaj volan i sve redom samo udri
Ko je rekao da se ne razumim, mnogo sam stvari na njemu napravio sam. Bio je neki problem sa vucom i 5 ovlastenih servisa su po citav dan pravili i nisu umjeli da naprave i ja dignem haubu i napravim za 10 minuta. Eto sta su iskusni majstori, pola od njih samo prica a nema zive veze.
Daj onda podjeli to znanje, da i mi znamo ubuduæe
Pazi na nos i sretno, samo deri
Kada ti sreca okrene leda, sutni je u dupe!!!
Pa kazem ti ja samo navali!
malo sam pregledao tvoje komentare sto ostale kolege mogu vidjet i ovdje konkretno 2 teme imas, serviser nisi nego obicni vozac P307 koji je vec od ranije popravljao vjerovatno golfa keca po principu "sam svoj majstor" , danas su neka druga vremena kacis dijag a tek onda popravljas ... medjutim kako god dobio si najbolji odgovor od kolege rubina protegni se kod majstora i odrisi kesu ... a mozes i sam da radis imas serafciger i pusti njih nepuca airbag tek tako ako si mogao starije praviti mozes i ovo nije problem samo par zica vise
pozz...
Zadnja izmjena od skyline-GTR (07-06-2010 02:58:54)
UCOT - Universal Code Off Tool
... i ja dignem haubu i napravim za 10 minuta. Eto sta su iskusni majstori, pola od njih samo prica a nema zive veze...
zasto onda trazis pomoc i savet upravo od majstora na ovom forumu?? da bi posle mogao da im se smejes u lice kako nisi dao ni grosa za opravku? kad si vec toliki strucnjak, popravi sam..samo, nisi ti kriv, krivi su dobri ali glupi majstori po forumima..koji dele svoje tesko steceno znanje obicnim musterijama..
ovo vazi za sve musterije koji oce savete da bi ustedeli..radite bre po principu ti meni ja tebi..dok ti popravlja majstor auto, ti iskopaj neki kanal za njega, ocisti servis, operi prozore u servisu, daj i ti nesto njemu, pa ce ti popraviti za djabaka sitnice na tvom autu..samo, kako rekoh, nisi ti kriv...