Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem kod 307-ice,kada je napolje toplo tokom dana displej ispisuje nerazumljive i razmazane znakove,kada zahladni uveèe ili ga otkaèim i odnesem u radionicu na 15 min,radi kako treba.inaèe auto je moj a ja sam tv-viodeo serviser,pa ako neko zna nešto više o ovome neka pomogne!
To je mana svih Peugeota,èim se ugrije odma poène mješati kristale.Ja sam u 407-ice riješio tako što sam zatvorio otvore za zrak iznad displeja a onda uperio da na njih duva klima,al kako su otvori zatvoreni sav hladan zrak se zadržava unutra i hladi prostor oko otvora,tako da displej može normalno raditi. Jedino što se u 307-ice ne može to primjenit jer je displej daleko od otvora klime. Ja bi se pomirio sa tim,jer je jedino riješenje novi a veæ kad su tako osjetljivi displeji,pitanje je koliko je zo dugoroèno riješenje.Po meni èisto bacanje para.
I meni se isto dešava. Mislim da se tu razlepio displej i da tu nema leka-jedino zamena. U poèetku te nervira ali posle se navikneš.
i to ti je Peugeot, malo veca vrucina i on se raspada
FAP remover
I sladoled se topi na vruæini.
A svi ga vole.
i to ti je Peugeot, malo veca vrucina i on se raspada
![]()
![]()
standardna bolest, nekvalitetan display samo zamjena popravke nema osim budzenja kao @djordjep
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
sad ispade da svi vole Peugeot
FAP remover
Ma nevole baš svi sladoled
Sladoled vole svi ali Peugeeot ...
auta se prave u Nemackoj i Japanu
FAP remover
tech, potpisivam
Pa mozda su ljudi planirali da se automobil vozi samo zimi, a mozda bi pomoglo ako se i automobil ponudi sladoledom!
Da ,da posebno ovih 5000 ili ko zna koliko koji se povlaèe iz upotrebe,to su beše auti iz Francuske ili??????????????
Nemcima skidam kapu,kosooki da ali do 2000,posle toga su poèeli da prave igraèke.
Vidim prave ršum u F1,WRC,IRC-u,ma odvaljuju ljudi rezultate.
Dobri im i hibridi,el.autonomija 60 km.Po ravnom,ili 2 x po jedno pošteno brdo.
Malo se pošalismo,baš je nama do dobrih auta.
Nama trebaju ono drugi,što se kvare.
Reno-majstorska majka i njemu slièni.
Zanimljivo, Citroen ima iste ekrane ali nikad nisu imali takvih problema. Jedino se znalo dogoditi da izgubi kompletan prikaz, ali to se rješavalo samo resetiranjem ekrana (odspoji-spoji konektor).
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
Da li moze biti do konstrukcije table? Povecano grijanje?
naravno ljudi, hvala bogu da nema savrsenog auta, sta bi mi onda radili
nemam ja nista protiv Peugeota, ali brate nezni su mnogo
dok se kvare dobro je
FAP remover
Ma Peugeot je zakon
decki otisli smo malo u offtopic ispravljamo liniju teme
pozz...
Joco, donesi vec sam ti reko da imam resenje
pozdrav za starog preijatelja n.d.
Imam problem sa 206, na displeju se vidi pola brojeva, pola ne. Nekada je ok, ali vrlo retko. Sta predlazete, i sta bi se moglo uraditi? Da li je do kabla koji je zalepljen na plocu ili...
Uz to, budzio sam motoric za brzinomer, on sada radi, ali ne sija tabla kada se upale svetla. Da li je nekoga to isto zezalo?
imas dve greske:
Tabla ti je najverovatnije sa procesorom hc05 ,prt demontazi ti je crkla sijalica za osvetljaj displeja(hoce cesto da prekida ,kada lupis proradi)
Greska 2:kada si je rasturao zbog motorica odlepio si deo flet kabla,pokusacu sutra da vidim da li se moze naci i po kojoj ceni displej sa flet kablom
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
btw. Vidi malo datum posta na koji odgovaras!!!!
admin.
imas dve greske:
Tabla ti je najverovatnije sa procesorom hc05 ,prt demontazi ti je crkla sijalica za osvetljaj displeja(hoce cesto da prekida ,kada lupis proradi)
Greska 2:kada si je rasturao zbog motorica odlepio si deo flet kabla,pokusacu sutra da vidim da li se moze naci i po kojoj ceni displej sa flet kablom
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---