Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
prvo pozdrav svima clanovima, imam jedan manji problem auto je C5 2,2HDI 2001 god. tecnost aditiva bila mi je pri kraju mada mi to nije javljalo, e sada nasuo sam dve litre pre jedno 2 meseca i sada mi je izbacio diesel aditiv minimum, dali je moguce da je sve to potrosio ili jednostavno mi u servisu nisu resetovali i ubacili novu vrednost aditiva. Dali je istina da se na C5 ne moze uneti nova vrednost aditiva pri dosipanju i dali mi to moze prouzrociti neke druge greske. hvala unapred svima koji pomognu i oni koji ne. pozdrav
Izgleda da ti nisu resetirali raèunalo, ali možda i nisu mogli a u tom je sluèaju potrebno novo raèunalo aditiva (oko 150 Eura). Ova greška ne bi trebala predstavljati neki problem, jedino ako ti je FAP prepunjen mogla bi se javiti greška ''Unblock diesel filter'' a onda ti auto gubi na snazi itd...
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
Hvala na brzom odg. vise ne pali jer verovatno jer je auto bilo parkirano u velikom brdu pa mozda zato se palilo kada se krenulo, a svedno proverio sam i nasuo gorivo on i dalje mesa aditiv znaci da je ok. hvala
druze jel mi to sigurno da ce mi neko odraditi dobro da necu imati vise nikakvih problema sa time, znas li ljudi koji su to uradili dali predlazu i oni to, jer razmisljam o tome. hvala druze
kontaktiras doticnu osobu i sa njim sve doooris a totije zasad najsigurnije i najiplativija solucija
atm tuning
electronic key
------------------------
da nije sigurno mislis da bi stojalo javno objavljeno??
UCOT - Universal Code Off Tool
kontaktiras doticnu osobu i sa njim sve doooris a totije zasad najsigurnije i najiplativija solucija
odprilike 4lit aditiva po 60e 240e plus sa dijagnosticki postupak regeneracije oko 50e,300e svaki put to platis a ovo se uradi uklonis fap i no problem...
jedan je racunao 8x8 je 108 a 2 nemam da ti vratim izadje 110 za kafanski ceh doduse ljudi pijani pa mu uspjelo...
Zadnja izmjena od internet majstor (14-06-2010 16:02:42)
@)).....
Hvala ljudi na odg. sledeci problem sa fapom i ide iz auta van . hvala vam svima za odgovore i sugestije.
Super, to je extra stvar svaka cast ljudi, cim bude u mogucnosti to mi je prvo na autu za odraditi. Hvala vam
Samo da dodam da ce uskoro cijena uklanjanja FAP filtera biti jos povoljnija.
za mustuluka si @admin...
@)).....