Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dali ga tko ima i kakvi su utisci s radom s tim kablom.
Piše da radi edc 16, dali radi?
Imam ja i radi mi dobro ali cuo sam da nekim kolegama i ne radi,sve zavisi gde kupis i koliko platis...
pozdrav
Da,bas gadno zaliven meni radi bez problema,do sada sve sto sam radio iscitao je....zna ponekada ali bas retko da krene da cita i stane ali ponovim proceduru i izcita bez problema isto tako i upise...
Pozdrav
mislio sam da može i G4 da radi i Octaviu I, ali neradi, samo novije. Ipak æu si za njih morat ostavit i K-CAN 1.4.
E a de mi reci EDC 16 km dali si radio s njim? kojui godinu i auto?
dali je itko radio s VAG K+CAN Commander 3.0 FULL?Imam vag dash,ali mi radi napola moze citati samo u edc i a ovo ostalo ne moze nista pa bih ga trebao zamijeniti.ima li tko kakav savijet??
savjet je da kupiš original i radiš bez brige...koliko posla si izgubio zato što nisi mogao odraditi kako treba? da si mogao sav taj posao napraviti original bi se veæ odavno isplatio,osim ako radiš za æevape onda bolje nemoj ni raditi...bolje badava spavat nego badava radit
Ima u zg kupiti,al pitanje je kako raspoznati dali je orginal??
ne znam baš da u zg ima njihov distributer,original je trenutna verzija 8.1 a ne 3.0 otprije 3 godine...evo i slike u prilogu kako izgleda moj original IF i novi hw AVDI koji èekam ovaj tjedan da mi stigne
U Srbiji je njihov prestavnik za avdi
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
U Srbiji je njihov prestavnik za avdi
pisao mu ja nista ne odgovara gledam na sajt akcija je u toku,a bas sam se zagrio,nemam univerzalnih uredjaja postepeno uzimam klonove od originala...
@)).....
Vidim ti veèeras pa ti javim
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Moze li na pm kako da stupim u kontakt sa predstavnikom u srbiji,a moze i javno ako nije zabranjeno?pozz
Zadnja izmjena od B Electronic (21-06-2010 23:43:35)
imas pm ,reklamiranje nije dozvoljeno osim zutog kartona ko ce da propusti svetsko prvenstvo...
@)).....
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka