Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
trepce mi lampica grejaca i diagnostika mi pokazuje da je otiso prekidac za kocnicu al kolko sam ja pregledo vanjska dva pina i unutrasnja dva imaju kontakt tako da nebi smeo biti salter, desilo se da imam tu i jednu octaviu skinem sa nje salter i stavim u golfa i isto znaci kad je auto ugaseno normalno se pale stop lampe i gase a kad ga upalis ili das kontakt stalno gore. sta bi moglo bit jel itko imo takav problem.
Što stoji u mjernim blokovima
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
trepce mi lampica grejaca i diagnostika mi pokazuje da je otiso prekidac za kocnicu al kolko sam ja pregledo vanjska dva pina i unutrasnja dva imaju kontakt tako da nebi smeo biti salter, desilo se da imam tu i jednu octaviu skinem sa nje salter i stavim u golfa i isto znaci kad je auto ugaseno normalno se pale stop lampe i gase a kad ga upalis ili das kontakt stalno gore. sta bi moglo bit jel itko imo takav problem.
pozdrav!taj stop prekidac je neispravan,taj od skode ne odgovara nije isti raspored pinova za prek.
nisam jos doso do toga ,koji blok moram gledat
Zadnja izmjena od slaven (23-06-2010 22:24:03)
na oko je bio isti a radi se o skodi octavii II god 2005
kad mjeris koji su pinovi otvoreni a koji zatvoreni!
znaci u golfovog senzora kad je polugica izvucena imaju kontakt unutrasnja dva pina a kad je ugurana imaju vanjska dva a skodu nisam merio
Zadnja izmjena od slaven (23-06-2010 22:36:24)
a jedno je ja sam danas na tom autu menjo jednu diznu pa sam odklapo kompjuter da sam proverio ozicenje dali je moguce da kad sam stavio konektor nazad da je izgubio kontakt od tog kabla, al se je lampica upalila posle jedno petog paenja i voznje po parkingu. ima li netko pinout od edc 16, nemam ga u auto dati 3.18
Zadnja izmjena od slaven (23-06-2010 22:41:49)
Pazi kad isprobavaš prekidaè, morašga zašarafit na mjesto i tek onda probat. Ako ga ne montiraš ne radi kako treba.
pogledaj da nije neko stavijo pozadi sijalicu sa jednim vlaknom mjesto sa dva, pa kada upalis poziciju pale se i stopovi, ili se svijetla sama pale.
mjerni blokovi:01-08-006,mislim da je trece polje,pokazuje 000,kad stisnes koc.mora da bude 011.ako je 010 ili 001 ne valja ti prekidac.a provjeri i sijalice!
Stavi novi stop salter. Kad ga jednom stavi¹, vi¹e ga ne vadi¹.
Sijalica najèešæe, uglavi je baraba nazor
provjeri za svaki slucaj sijalice ako su one ok mjenjaj stop salter, jos nesto ako auto ima tempomat probaj ga ukljucit ako nece mjenjaj salter
znaci menjo sam salter i nista bolje, zato sam poceo sumljat kompjuter i kad sam skino velki dzek vidi vidi dva pina pomotana i zato problemi poravnam pinove i radi ko doksa.
hvala svima za pomoc